Şunu 20 Kişiye Atmazsanız Ölürsünüz Diyenler Üzerine İnceleme?

LineaTurco

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,103
Evet dostlarım bugün böyle mesajları ortaya çıkaranlar için bir inceleme yapmayı planladım. Daha demin kuzenimle konuşurken bana

"Bunu size göndermek zorunda kaldığım için üzgünüm ama şimdi açtığınıza göre bunu okumayı bırakamazsınız. Merhaba benim adım Teresa Fidlago 27 yıl öldüm. Bunu 20 kişiye göndermezsen sonsuza kadar senin yanında yatarım. Bana inanmıyorsanız beni araştırın. Teresa Fidlago. Öyleyse bunu 20 kişiye gönderin. B.ir kız bunu görmezden geldi ve annesi 20 gün sonra öldü. GERİ GÖNDERMEYECEK"

şöyle bir mesaj gönderdi ben bu mesajı gördüğüm anda başını okudum sonra okumayı bıraktım çünkü okumayı bırakamazsını yazıyordu bunun üstüne okumadım yazdım kuzenim sonra bir şey demedi merakten okumaya başladım (Bu arada fazla merak g.te ...) diye bir söz var siz bu kadar meraklı olmayın okumaya çalıştım sonra baktım ki bir kız atmamış ve annesi 20 gün içinde ölmüş kesinlikle ben de buna inandım(!) bunun ardına bunu atanı kuzenimden istedim öğrendim ki tiktoktanmış oysaki ondan önce de adama çok büyük sövmüştüm neyse adamı bulamıyoruz fakat arkadaşlar böyle şeylere inananlar varsa bu yazıyı okuyup çıksınlar sonrası sert geçcek.

Bunun üstüne ben de adamın ailesine sövdüm sonrasında da hepsinin idam edilmedi gerektiğini filan söyledim çünkü yalnızca yazıdan ibaret olsa tamam bir baktım ki internette aratınca da çıkıyor böyle şeyler arkadaşlar lütfen bunları paylaşmayalım zaten 20 günden öldürebilecek bir hastalık dünyada %0,7-0,8 oranlarında bir kapma riski vardır ve bunun öldürücülük oranı da çok yüksek değildir bunu paylaşanların amacı webde tık kazanıp para kazanmak mı çözemedim fakat arkadaşlar bunları paylaşmayalım bunu yaptıkça insanlar yanlış bilgileniyor bunun yanında adamlar haksız kazanç elde ediyor internetten. Bilgilendirebildiğimiz kadar bilgilendirirsek seviniriz. Bir de konu sadece yazıdan ibaret olsa bu kadar sinirlenmicem internet siteleri de işin içine girince sinir küpü oldum. Neyse rehber bitmiştir herkes işine.

Son düzenleme:
Evet dostlarım bugün böyle mesajları ortaya çıkaranlar için bir inceleme yapmayı planladım. Daha demin kuzenimle konuşurken bana "Bunu size göndermek zorunda kaldığım için üzgünüm ama şimdi açtığınıza göre bunu okumayı bırakamazsınız. Merhaba benim adım Teresa Fidlago 27 yıl öldüm. Bunu 20 kişiye göndermezsen sonsuza kadar senin yanında yatarım. Bana inanmıyorsanız beni araştırın. Teresa Fidlago. Öyleyse bunu 20 kişiye gönderin. B.ir kız bunu görmezden geldi ve annesi 20 gün sonra öldü. GERİ GÖNDERMEYECEK" şöyle bir mesaj gönderdi ben bu mesajı gördüğüm anda başını okudum sonra okumayı bıraktım çünkü okumayı bırakamazsını yazıyordu bunun üstüne okumadım yazdım kuzenim sonra bir şey demedi merakten okumaya başladım (Bu arada fazla merak g.te ...) diye bir söz var siz bu kadar meraklı olmayın okumaya çalıştım sonra baktım ki bir kız atmamış ve annesi 20 gün içinde ölmüş kesinlikle ben de buna inandım(!) bunun ardına bunu atanı kuzenimden istedim öğrendim ki tiktoktanmış oysaki ondan önce de adama çok büyük sövmüştüm neyse adamı bulamıyoruz fakat arkadaşlar böyle şeylere inananlar varsa bu yazıyı okuyup çıksınlar sonrası sert geçcek. Bunun üstüne ben de adamın ailesine sövdüm sonrasında da hepsinin idam edilmedi gerektiğini filan söyledim çünkü yalnızca yazıdan ibaret olsa tamam bir baktım ki internette aratınca da çıkıyor böyle şeyler arkadaşlar lütfen bunları paylaşmayalım zaten 20 günden öldürebilecek bir hastalık dünyada %0,7-0,8 oranlarında bir kapma riski vardır ve bunun öldürücülük oranı da çok yüksek değildir bunu paylaşanların amacı webde tık kazanıp para kazanmak mı çözemedim fakat arkadaşlar bunları paylaşmayalım bunu yaptıkça insanlar yanlış bilgileniyor bunun yanında adamlar haksız kazanç elde ediyor internetten. Bilgilendirebildiğimiz kadar bilgilendirirsek seviniriz. Bir de konu sadece yazıdan ibaret olsa bu kadar sinirlenmicem internet siteleri de işin içine girince sinir küpü oldum. Neyse rehber bitmiştir herkes işine.
rehber bitmiştir herkes işine

Son düzenleme:
Bunu yapan kaldı mı?

Bunu yapan insanları incelemek için bunu yapan insanlar ile aynı zeka seviyesinde olmak gerekir.
Bomboş bir konu olmuş.
Birde sonda atarlı atarlı hadi herkes işine yazmış...

Bu mesajı 20 kişiye göndermezseniz bu mesajı 20 kişiye gönderirim (!)

Evet dostlarım bugün böyle mesajları ortaya çıkaranlar için bir inceleme yapmayı planladım. Daha demin kuzenimle konuşurken bana

"Bunu size göndermek zorunda kaldığım için üzgünüm ama şimdi açtığınıza göre bunu okumayı bırakamazsınız. Merhaba benim adım Teresa Fidlago 27 yıl öldüm. Bunu 20 kişiye göndermezsen sonsuza kadar senin yanında yatarım. Bana inanmıyorsanız beni araştırın. Teresa Fidlago. Öyleyse bunu 20 kişiye gönderin. B.ir kız bunu görmezden geldi ve annesi 20 gün sonra öldü. GERİ GÖNDERMEYECEK"

şöyle bir mesaj gönderdi ben bu mesajı gördüğüm anda başını okudum sonra okumayı bıraktım çünkü okumayı bırakamazsını yazıyordu bunun üstüne okumadım yazdım kuzenim sonra bir şey demedi merakten okumaya başladım (Bu arada fazla merak g.te ...) diye bir söz var siz bu kadar meraklı olmayın okumaya çalıştım sonra baktım ki bir kız atmamış ve annesi 20 gün içinde ölmüş kesinlikle ben de buna inandım(!) bunun ardına bunu atanı kuzenimden istedim öğrendim ki tiktoktanmış oysaki ondan önce de adama çok büyük sövmüştüm neyse adamı bulamıyoruz fakat arkadaşlar böyle şeylere inananlar varsa bu yazıyı okuyup çıksınlar sonrası sert geçcek.

Bunun üstüne ben de adamın ailesine sövdüm sonrasında da hepsinin idam edilmedi gerektiğini filan söyledim çünkü yalnızca yazıdan ibaret olsa tamam bir baktım ki internette aratınca da çıkıyor böyle şeyler arkadaşlar lütfen bunları paylaşmayalım zaten 20 günden öldürebilecek bir hastalık dünyada %0,7-0,8 oranlarında bir kapma riski vardır ve bunun öldürücülük oranı da çok yüksek değildir bunu paylaşanların amacı webde tık kazanıp para kazanmak mı çözemedim fakat arkadaşlar bunları paylaşmayalım bunu yaptıkça insanlar yanlış bilgileniyor bunun yanında adamlar haksız kazanç elde ediyor internetten. Bilgilendirebildiğimiz kadar bilgilendirirsek seviniriz. Bir de konu sadece yazıdan ibaret olsa bu kadar sinirlenmicem internet siteleri de işin içine girince sinir küpü oldum. Neyse rehber bitmiştir herkes işine.
bos

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,923
Üyeler
174,941
Son üye
Yasofbjdu
Geri