Neler Yeni

Yardım Sunucu Aldım Nasıl Minecraft Yükleyeceğim? (Kayizer.com)

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Agalarla öylesine oynamak için server alalım dedim. Sunucu aldıktan sonra ne yapmam lazım? Nası Minecraft yükleyeceğim nası mod paketi yükleyeceğim gram fikrim yok.

milenix

80+ Gold
Minecraft Server aldıysan direkt kurulu gelmesi lazım. Sonrasında kendine göre ayarlamalar yapabilirsin.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

merting

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
mert
Firmanın discord kanalına gidip destek alabilirsin büyük ihtimalle yardımcı olacaklardır

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
Agalarla öylesine oynamak için server alalım dedim. Sunucu aldıktan sonra ne yapmam lazım? Nası Minecraft yükleyeceğim nası mod paketi yükleyeceğim gram fikrim yok.
Dostum nasıl bir sunucu kuracağına göre değişir. Kuracağın sunucuya göre pluginler indirip kurman gerekecek, map vs. Youtube da çok araştırman gerek ve bana kalırsa biraz tecrübe lazım. Her ne kadar youtube dan ordan burdan bakmak istesen bazen pluginlerde iş sana düşecek yt de bulamayacaksın.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
kankam bulamazsan ekle müsait zamanımda yardımcı olurum Rᴇᴠᴇɴɢᴇ#3308

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Dostum nasıl bir sunucu kuracağına göre değişir. Kuracağın sunucuya göre pluginler indirip kurman gerekecek, map vs. Youtube da çok araştırman gerek ve bana kalırsa biraz tecrübe lazım. Her ne kadar youtube dan ordan burdan bakmak istesen bazen pluginlerde iş sana düşecek yt de bulamayacaksın.
Sadece 5 kişi gireceğiz.
kankam bulamazsan ekle müsait zamanımda yardımcı olurum Rᴇᴠᴇɴɢᴇ#3308
Ekledim teşekkürler

Top Bottom