O zaman internette minecraft sunucu kurma diye arat bir sürü hazır sunucu dosyaları bulursun.Yok öyle almadım. Düz vds server
Dostum nasıl bir sunucu kuracağına göre değişir. Kuracağın sunucuya göre pluginler indirip kurman gerekecek, map vs. Youtube da çok araştırman gerek ve bana kalırsa biraz tecrübe lazım. Her ne kadar youtube dan ordan burdan bakmak istesen bazen pluginlerde iş sana düşecek yt de bulamayacaksın.Agalarla öylesine oynamak için server alalım dedim. Sunucu aldıktan sonra ne yapmam lazım? Nası Minecraft yükleyeceğim nası mod paketi yükleyeceğim gram fikrim yok.
Websitelerine baktım fakat bulamadım, ticket açarak veya whatsapp üzerinden ulaşıp isteyebilirsin.Ben bulamadım bulabilir misiniz? Bebek gibi söylüuorum ama.
Sadece 5 kişi gireceğiz.Dostum nasıl bir sunucu kuracağına göre değişir. Kuracağın sunucuya göre pluginler indirip kurman gerekecek, map vs. Youtube da çok araştırman gerek ve bana kalırsa biraz tecrübe lazım. Her ne kadar youtube dan ordan burdan bakmak istesen bazen pluginlerde iş sana düşecek yt de bulamayacaksın.
Ekledim teşekkürlerkankam bulamazsan ekle müsait zamanımda yardımcı olurum Rᴇᴠᴇɴɢᴇ#3308
gelmedi istekSadece 5 kişi gireceğiz.
Ekledim teşekkürler