🔥İndirim Süperlig Taraftar Paketi 99₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
100 TL azmı birde indirim etiketi koymuşsun.
Evet az hocam. 100 liraya sinema bileti bile kalmadı. Orda 1 filme 100 lira öderken burda ayda 40 maçı sadece 100 liraya izliyorsun. 100 liraya neredeyse 1 zurna dürüm alınıyor. Böyle bir hobi için bedavadır. Takımını seven taraftar resmi kanallardan izler. Takımların en büyük gelir kaynakları yayından gelen paradır. Eğer yayıncı kazanamaz ise parayı az tutar. O zamanda transfer yapamazlar. Anadolu kulüplerinin çoğunun gelir kaynağı yayindir. Ne forma satabiliyorlar ne de stadlari doluyor. Çoğu bu sene yayın geliri çok az olduğu için transfer yapamadı. Linki bırakıyorum inceleyebilirsin. Çoğunun kadro değeri 30'u geçmiyor. Bu rekabeti öldürür. Maçlardaki heyecan azalır.

Biz kaçak twitterdan devam bu arada gayet kaliteli veriyorlar isim isteyen olursa atarım özelden ara sıra donma oluyor sonra hemen geri geliyor ben vermem bu paraları gereksiz bence
100 lira kardeş ayıp artık. Önceden olsa pahalıydı da. 2 kahve parasına lig maçı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100 TL azmı birde indirim etiketi koymuşsun.
100 liraya 1 kilo peynir alamıyon az tabi.

Alicim sen kacaktan izlemekten neyin ne kadar olduğunu bilmiyorsun sanırım. Biraz boş yorum yapmışsın. 99₺ye sectigin takımın maçını izliyorsun. Tatil zamanlarıni düşersen haftalık 30₺ falan veriyorsun. 1 paket sigara parası bile değil. İnsan gibi donmadan kasmadan 1080p maç keyfi yapmak için gayet uygun fiyat ağlama.

Biz kaçak twitterdan devam bu arada gayet kaliteli veriyorlar isim isteyen olursa atarım özelden ara sıra donma oluyor sonra hemen geri geliyor ben vermem bu paraları gereksiz bence
atarmısın hocam

Kalite ve delay nasıl? Bu site legal bir oluşum mu? Çözemedim bu durumu.

Smart tv var evde tanıdık dan ıp tv alıyorum tv ye kuruyorum senelik 200 dü en son bütün liglerin maçlarını şl ve avrupa ligi maçlarını izliyorum donma vs sorunda olmuyor ben yine ıp tv den devam.
Hocam bana da bir dm atabilir misin güvenilir bir ip TV

Kalite ve delay nasıl? Bu site legal bir oluşum mu? Çözemedim bu durumu.
legal kalite iyi delay var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Engel koyabiliyorlar başka ekranda verilmesin diye ya da hdmi kayıt cihazlarına görüntü kaydedilmesin diye. Tod için bi kısıtlama yok hdmi ile bağlayıp izleyebilirsiniz.
engel yok todda

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,765
Üyeler
175,106
Son üye
bladex