Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hepsiburada'da Süpermarket, Ofis, Kırtasiye, Kişisel Bakım Ürünlerinde 3 al 2 öde Fırsatı

GirayHan

80+ Platinum

triptonic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ismail refah
evet fiyatlar gayet iyi ama temizlik ve kişisel bakım ürünlerinin tamamına yakını siyonist israil destekçisi P&G ürünleri. 2 sene önce görsem hiç kaçırmazdım ama binlerce çoluk çocugu katleden katil bir devletin sıkı destekçilerine maddi destek olmak istemiyorum. hassasiyeti olanları uyarmış olayım.

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet fiyatlar gayet iyi ama temizlik ve kişisel bakım ürünlerinin tamamına yakını siyonist israil destekçisi P&G ürünleri. 2 sene önce görsem hiç kaçırmazdım ama binlerce çoluk çocugu katleden katil bir devletin sıkı destekçilerine maddi destek olmak istemiyorum. hassasiyeti olanları uyarmış olayım.
LAN KENDİ ÜLKENDE KADINLARIN KAFALARI KESİLİP SOKAĞA ATILIYOR HAYVANLARA İŞKENCE YAPILIYOR GENÇ KIZLAR DC KANALLARINDAN TEHTİT EDİLİYOR ŞANTAJ YAPILIYOR TECAVÜZE UĞRUYOR Ç*CUK P*RNOLARI SATILIYOR GENÇLER UYUŞTURUCUDAN ÖLÜYOR KIRILIYOR ONLARA EN UFAK BİR HASSASİYETİN EN UFAK LAFIN SÖZÜN YOK DEMİ

SENİN TÜRKTEN YANA OLMAYAN HASSASİYETİNE....

Son düzenleme:

ridvan k

80+ Bronze
LAN KENDİ ÜLKENDE KADINLARIN KAFALARI KESİLİP SOKAĞA ATILIYOR HAYVANLARA İŞKENCE YAPILIYOR GENÇ KIZLAR DC KANALLARINDAN TEHTİT EDİLİYOR ŞANTAJ YAPILIYOR TECAVÜZE UĞRUYOR Ç*CUK P*RNOLARI SATILIYOR GENÇLER UYUŞTURUCUDAN ÖLÜYOR KIRILIYOR ONLARA EN UFAK BİR HASSASİYETİN EN UFAK LAFIN SÖZÜN YOK DEMİ

Kesinlikle senin gibi insanlara cevap dahi verilmemesi gerekior

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
SERCAN UZUN
Kırtasiye ürünlerinin indirim postu 2 cevapta nasıl bu hale gelebilir ya, yemin ediyorum ülkece kafayı yedik.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım

Şu yorumlara bak :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Hüseyin
2 sene öncede zulüm ediyorlardı o halka. Yaptığın açıklamanın hiçbir doğru tarafı yok.

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
BUNU RAPORLADIĞIM HALDE ILGILENMEYEN MODLARA SOYLEYECEKSIN. KONU ILE ALAKASIZ SPAM MESAJLARI GORMEKTEN BIKTIK.
Bende seni raporladım hataya hata yaparak cevap vermemen gerekiyor. Mod'ların yaptığı işlemleri bende beğenmiyorum. Kafasına göre beni uzaklaştırıyor beni kışkırtan adamı uzaklaştırmıyor :D Eleştiriyorum bunada uyarı yazarsınız diye tahmin ediyorum :)

GirayHan

80+ Platinum
Bende seni raporladım hataya hata yaparak cevap vermeyeceksin. Mod'ların yaptığı işlemleri bende beğenmiyorum. Kafasına göre beni uzaklaştırıyor beni kışkırtan adamı uzaklaştırmıyor :D Eleştiriyorum bunada uyarı yazarsınız diye tahmin ediyorum :)
sonuna kadar raporla. sende uyarı alacaksın bende. ayrıca, hata yok. bıktık bu çakma boykotçulardan. iş türk'e gelince sus pus. adam elin arabı için burda 3 tane mesajı ile duyar kasıyor. Türk'ü savun türklere yapılanlara tepki ver deyince de cevap vermeye değmezsin diyolar. bunların alerjisi var bu milletin öz evlatlarına. At izi it izine karıştı. böyle belli etsinler ki kendilerini topluca bloklayarak temizleyim şunları benim işime gelir. kim dost kim düşman görüyoruz.

yukarda yazdığım mesajdan rahatsız olan kim varsa kanını sorgulasın.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Çağdaş Alkan

Konu ile ne alakası var bilader. Adam attığın linkte ki İsrail destekcisi olan firma ile ilgili yorum yapmış. Bu konu da hassas olan o sapık ruh hastası katiller için senden benden daha hassastır burada boş duyar kasmayın. Ölen kızın ailesinin evinin önünde İHH yardım derneğinden başka kimse yoktu . Nerede car car konuşan kadın hakları? 2 tene kız öldürüldü hiç birinden ses yok. Bende o ürünleri almıyorum yıllarca zulüm gören kadın çoluk çocuk demeden öldüren son bir senede 40binden fazla insan öldürmüşler bırak da insanlar zalim ve katillerin destekçilerini boykot etsin.

GirayHan

80+ Platinum
Konu ile ne alakası var bilader. Adam attığın linkte ki İsrail destekcisi olan firma ile ilgili yorum yapmış. Bu konu da hassas olan o sapık ruh hastası katiller için senden benden daha hassastır burada boş duyar kasmayın. Ölen kızın ailesinin evinin önünde İHH yardım derneğinden başka kimse yoktu . Nerede car car konuşan kadın hakları? 2 tene kız öldürüldü hiç birinden ses yok. Bende o ürünleri almıyorum yıllarca zulüm gören kadın çoluk çocuk demeden öldüren son bir senede 40binden fazla insan öldürmüşler bırak da insanlar zalim ve katillerin destekçilerini boykot etsin.
konu ile alakası ne biliyor musun ? konu ile alakası olmayan mesajı buraya atması. gidin boykotunuzu forumun gündem yada konu dışı bölümüne başlık açarak yapın. burası yeri mi ? bizim de söyleyecek çok şeyimiz var indirim konusu altında farklı konulara giriyor muyuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,848
Üyeler
159,848
Son üye
by_muryum
Top Bottom