Neler Yeni

Superonline 500 Mbps ile Steam indirme hızı 5-10 MB/s

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
Harddisk var diye düşündüm de yoksa bilemiyorum. M2 ssdnin okuma yazma yüzdesine bakabilirsin indirme yaparken eğer hiçbir problem yoksa steam serveri sana o kadar veriyor :D
Hocam bende disk kullanımı görselimdeki gibi veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun PUBG ile alakalı. Normalde indirme yaparken cpu threadlarının hepsini kullanması lazımken PUBG de 1 veya 2 tane kullanıyor.

Ve evet bilmiyorsanız indirme yaparken CPU yüke girer.
Hocam bunun başlıca sebebi nedir bant genişliğimi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun PUBG ile alakalı. Normalde indirme yaparken cpu threadlarının hepsini kullanması lazımken PUBG de 1 veya 2 tane kullanıyor.

Hocam bunun başlıca sebebi nedir bant genişliğimi?

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO

bunu hiç düşünemedim :eek::ROFLMAO::ROFLMAO: apex legends denedim şimdi 45 MB/sn ile indiriyor :(:) ama bir müddet sonra a düşüp geri cıkıyor :Q enteresan yine aynı.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Sürekli devam eden bir şey ise Superonline'dan olabilir belki Steam'i sınırlandırıyor olabilir. Turknet 100mbit internet ile 10+ alıyorum ki normal.

Anlık bir sorun da olabilir, Steam'in o sırada sunucuları o hızı verememiştir.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
Steam kısıtlıyor arkadaşlar. Epic veya Originden deneyin bu hızları göreceksiniz.

zuhntr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ömer Öztürk
Discord
omerfpsz#3801

aynı şekilde , sadece pubg indirme yaparken sürekli 0 kb/s görüyorum bugün 30 dakikada gta v indirdim ama konu pubg indirmeye gelince 30 gbyi aralıklarla duraksama ile 2 saate anca indiriyor

Top Bottom