Eğer paket değişikliğinden kaynaklı değilse eğer süperonline test adına yapıyor diye biliyorumSuperonline müşterisiyim ve anlamadığım şekilde bugün internet hızım yükselmiş. Herhangi bir yazıda bulamadım neden oldu acaba, sizlerde de böyle bi durum var mı.
Download: 24MBPS'den 100MBPS'ye
Upload: 5MBPS'den 10MBPS'ye
Sunucu seçimini frankfurt vb seçermisin turkcell harici. Birde paket değişikliği gibi geldi.Superonline müşterisiyim ve anlamadığım şekilde bugün internet hızım yükselmiş. Herhangi bir yazıda bulamadım neden oldu acaba, sizlerde de böyle bi durum var mı.
Download: 24MBPS'den 100MBPS'ye
Upload: 5MBPS'den 10MBPS'ye
Sunucu seçimini frankfurt vb seçermisin turkcell harici. Birde paket değişikliği gibi geldi.
Superonline'nın sitesinden hangi paketin tanımlı olduğuna tekrardan bakar mısın?Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Paket değişikliği yapmadık yapsak buraya böyle bir konu açmazdım.
Evet, yanlış alarm.. Dün itibari ile paketimiz otomatik olarak değiştirilmiş. Yani global bir hız aşırtma söz konusu değil. Konu kapanabilir.Superonline'nın sitesinden hangi paketin tanımlı olduğuna tekrardan bakar mısın?