Neler Yeni

Yardım süperonline'nin yapığı resmen dolandırıcılık

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
merhaba 1 hafta olmadı daha süperonline bağlattım 50 mbps paketi yaptılar daha sonra yükselteceksiniz dediler herneyse bu gün aradım 300tl olan, 500 mbps paketi 450tl ye kakalamaya çalışıyolar, neymiş içinde evde tv gibi bişey var dedi içinde 150 kanal felan var diyorlar, ayrıyeten de yeniden sözleşme yapmak gerekiyormuş daha saçma bişey görmedim alt tarafı 50 mbps interneti 500 e yükselteceksin 24 ay tahadüt yaptım bide bu işi nasıl çözerim bilgisi olan varmı

etnetalw

80+ Bronze
merhaba 1 hafta olmadı daha süperonline bağlattım 50 mbps paketi yaptılar daha sonra yükselteceksiniz dediler herneyse bu gün aradım 300tl olan, 500 mbps paketi 450tl ye kakalamaya çalışıyolar, neymiş içinde evde tv gibi bişey var dedi içinde 150 kanal felan var diyorlar, ayrıyeten de yeniden sözleşme yapmak gerekiyormuş daha saçma bişey görmedim alt tarafı 50 mbps interneti 500 e yükselteceksin 24 ay tahadüt yaptım bide bu işi nasıl çözerim bilgisi olan varmı
Keşke tt altyapın varsa tt altyapısına geçseydiniz. Bayilerine gidin bence.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bayide hata var, normalde direkt olarak 500Mbps pakete geçebilirdin, şuan o fiyattan vermezler tabi.

Bir de size TV+ olan bir paket sattılarsa TV+ olmayan başka pakete geçemiyorsun, geçirmeye çalışırlarsa da sakın geçme çalışanların o işten bir karı var ısrarla oraya zorluyorlar.

Top Bottom