Herşeye razıyım 150 TL bütçem var kemiklerimi guclendiricek bir supplemente ihtiyacım var yemeklerle pek aram yok ama dikkat ederim ne yediğimeDostum her şey supplement değil. Supplement işini görebilecek sağlıklı besinler tonlarca var. Neden supplement kullanasın ki? Ayrıca zararlı bunlar. Kullanıp da sorun yaşamayanları referans alarak supplement kullanmaya başlamanı tavsiye etmem. Ek olarak yaşla bir alakası yok bu durumun.
Gece 03'00'te teknoloji odaklı bir forum sitesi yerine gündüz vakti diyetisyenlerden/sağlıkçılardan destek alman daha doğru olmaz mı?Herşeye razıyım 150 TL bütçem var kemiklerimi guclendiricek bir supplemente ihtiyacım var yemeklerle pek aram yok ama dikkat ederim ne yediğime
Zaten yarın fitness hocamla konuşacağım bu durumuDostum her şey supplement değil. Supplement işini görebilecek sağlıklı besinler tonlarca var. Neden supplement kullanasın ki? Ayrıca zararlı bunlar. Kullanıp da sorun yaşamayanları referans alarak supplement kullanmaya başlamanı tavsiye etmem. Ek olarak yaşla bir alakası yok bu durumun.
Uykum yoktu bende halledeyim dedim hemenGece 03'00'te teknoloji odaklı bir forum sitesi yerine gündüz vakti diyetisyenlerden/sağlıkçılardan destek alman daha doğru olmaz mı?
Kulaklığım bozuldu/bilgisayar açılmıyor vs. gibi sorunların olsa hallederdik.Zaten yarın fitness hocamla konuşacağım bu durumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uykum yoktu bende halledeyim dedim hemen