Supplementler acil cevap

Xhestia7

80+
Reaksiyon skoru
20
Ben 14 yaşındayım küçüksün felan demeyin u14 oyuncusuyum lisanslı maç vb antrenmanlarda iyi ısınmama rağmen ayak burkulmalari yaşıyorum sizce hangi supplementleri kullanmam gerek
Boy:1.70
Kilo:66 civarı

Dostum her şey supplement değil. Supplement işini görebilecek sağlıklı besinler tonlarca var. Neden supplement kullanasın ki? Ayrıca zararlı bunlar. Kullanıp da sorun yaşamayanları referans alarak supplement kullanmaya başlamanı tavsiye etmem. Ek olarak yaşla bir alakası yok bu durumun.

Dostum her şey supplement değil. Supplement işini görebilecek sağlıklı besinler tonlarca var. Neden supplement kullanasın ki? Ayrıca zararlı bunlar. Kullanıp da sorun yaşamayanları referans alarak supplement kullanmaya başlamanı tavsiye etmem. Ek olarak yaşla bir alakası yok bu durumun.
Herşeye razıyım 150 TL bütçem var kemiklerimi guclendiricek bir supplemente ihtiyacım var yemeklerle pek aram yok ama dikkat ederim ne yediğime

Herşeye razıyım 150 TL bütçem var kemiklerimi guclendiricek bir supplemente ihtiyacım var yemeklerle pek aram yok ama dikkat ederim ne yediğime
Gece 03'00'te teknoloji odaklı bir forum sitesi yerine gündüz vakti diyetisyenlerden/sağlıkçılardan destek alman daha doğru olmaz mı?

Zaten yarın fitness hocamla konuşacağım bu durumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gece 03'00'te teknoloji odaklı bir forum sitesi yerine gündüz vakti diyetisyenlerden/sağlıkçılardan destek alman daha doğru olmaz mı?
Uykum yoktu bende halledeyim dedim hemen

Zaten yarın fitness hocamla konuşacağım bu durumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uykum yoktu bende halledeyim dedim hemen
Kulaklığım bozuldu/bilgisayar açılmıyor vs. gibi sorunların olsa hallederdik.
Ama bu tarz sağlık etkileyen işler bu şekilde halledilmiyor.
Birisi sana kötü niyet barındırmadan bir şey önerir,
Önerdiği ürün/besin seni olumsuz etkiler.
Çok doğru bir olay değil yani.

Kolajen almalısın ama yetişkinlerin alacağı dozda değil. Aile hekimine başvur o daha iyi yardımcı olur.

Geri