Neler Yeni

Sürat Kargo kargomu getirmiyor

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Dün sistemde başkasına teslim edilmiş gözüküyordu, aradım, yanlışlık olmuş falan diye zırvaladılar. Zamanında teslim etmedikleri için edilmiş gibi gösteriyorlar sistemde. Bugün cumartesi günü olmasına rağmen akşam teslim edilecek dediler. Cumartesi akşama kadar çalışmıyorlar diye biliyorum. Yarım gün çalışıyorlar.
Akşam 7 oldu kargom yok. Kedime mama almıştım, keşke Sürat Kargo olduğunu görünce iptal etseydim. Kargomu evime getirmeleri için benim ne yapmam gerekiyor?
Hani ''geldik evinizde yoktunuz'' gibi bir muhabbet de yok, direkt kargomu getirmiyorlar.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Kac gun oldu kargoya verileli

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kac gun oldu kargoya verileli
Bunun bir önemi yok diye düşünüyorum, 2 gündür oturduğum ilçede kargo. Sadece evime getirmiyorlar. Hem teslim edilmiş olarak gösteriyorlar hem de bugün getireceğiz deyip getirmiyorlar. Yaptıkları her şey yalan dolan.

SadeceSeyf

80+ Gold
Bana bugün AGT aynısını yaptı. Evde yoktun geri getirdik dedi. Peki dedim

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana bugün AGT aynısını yaptı. Evde yoktun geri getirdik dedi. Peki dedim
Umurlarında değil ki. İsterlerse 5 gün sonra getirirler. Ne sanki ceza mı alacaklar? Şubeye ulaşmak için 1 saat aradım. Telefonu ya açmadılar ya da ben arayınca kapattılar. :D En sonunda ulaşınca da bugün getireceğiz diye bir yalan söyleyip getirmediler. Yemin ediyorum tokatlamalık hepsi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,879
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom