Neler Yeni

Sürat kargo kargomu kaybetti dava açmalı mıyım ?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
sürat kargo gene şaşırtmadı. 2020 nin 29'undan beri aktarmada olan kargom hala gelmedi ve ben artık akybettiklerine eminim. trendyoldan şikayet dilekçesi oluşturdum. kargo elime gelmediği için iptalde edemiyorum çünkü iade etmem gerekiyormuş. sizce ne yapayım ? sürat kargoyu arayıp dava ile tehdit etmek var aklımda açsam garanti haklıyım zaten

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
sürat kargo gene şaşırtmadı. 2020 nin 29'undan beri aktarmada olan kargom hala gelmedi ve ben artık akybettiklerine eminim. trendyoldan şikayet dilekçesi oluşturdum. kargo elime gelmediği için iptalde edemiyorum çünkü iade etmem gerekiyormuş. sizce ne yapayım ? sürat kargoyu arayıp dava ile tehdit etmek var aklımda açsam garanti haklıyım zaten
Pahalı bir ürün değilse uğraştığınıza değmez. Olur da sürat kargo telefonları açarsa deneyin ama şansınızı

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Tehdit etmeni önermem lehine olan durum alehine döner, ayrıca dava açma hakkın bulunuyor size dağıtıma çıkaran şubeye giderek olayı açıklayın bilgi alın en kötü dava açarsınız.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pahalı bir ürün değilse uğraştığınıza değmez. Olur da sürat kargo telefonları açarsa deneyin ama şansınızı
200tl ye klavye satın almıştım. kargo şubede olmadığından şubeyi aramıyorum. şikayet var a yazdığımda beni arayan ve sorunumu çözeceğini idda eden (!) ve ardından bir sorununuz olursa bana bu numaradan ulaşabilirsiniz diyen numarayı arayacaktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tehdit etmeni önermem lehine olan durum alehine döner, ayrıca dava açma hakkın bulunuyor size dağıtıma çıkaran şubeye giderek olayı açıklayın bilgi alın en kötü dava açarsınız.
şubede değil aktarmada duruyor kaybettiler %90 aktarmada

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109
200tl ye klavye satın almıştım. kargo şubede olmadığından şubeyi aramıyorum. şikayet var a yazdığımda beni arayan ve sorunumu çözeceğini idda eden (!) ve ardından bir sorununuz olursa bana bu numaradan ulaşabilirsiniz diyen numarayı arayacaktım

O zaman gidip dağıtıma çıkaran şube ile görüşün önce bilgilendirmelerini alın. Ondan sonra dediklerine göre hareket edersiniz.

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal

yine de şubeye gidip bilgi alın bu bilgiyi lehinize kullanırsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mus tafa

Dava açarsanız kazanırsınız 200 tl çokta az bir para değil ancak ben uğraşmazdım .

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
O zaman gidip dağıtıma çıkaran şube ile görüşün önce bilgilendirmelerini alın. Ondan sonra dediklerine göre hareket edersiniz.
şube nerde bilmiyorum. beni arayan numaraya sorduğumda şubenin çok yeni olduğunu bu yüzden internette görülmediğini söylemişti

Dava açarsanız kazanırsınız 200 TL çokta az bir para değil ancak ben uğraşmazdım .
ayrıca tazminat davası açmayı düşünüyordum

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109
şube nerde bilmiyorum. beni arayan numaraya sorduğumda şubenin çok yeni olduğunu bu yüzden internette görülmediğini söylemişti
Sizi arayan numarayı tekrar ararmısınız ? Söyleyeceklerini düşünüyorum.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Sizi arayan numarayı tekrar ararmısınız ? Söyleyeceklerini düşünüyorum.
kahvaltı yaptıktan sonra ilk iş arayacağım ve sert çıkıcam biraz (küfür hakaret vs olmadan)

Top Bottom