Neler Yeni

Sürekli Borç İsteyen Arkadaş

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Samimiyetinizin fazlaca olduğu, hayır demekten utandığınız, sizden sürekli borç isteyip zamanında vermeyen bir insanı nasıl geri çevirirsiniz?

Böyle bir durumdayım. Adam benim borcu ödemek için benden borç aldı yaa .d

Livaković

80+ Silver
Samimiyetinizin fazlaca olduğu, hayır demekten utandığınız, sizden sürekli borç isteyip zamanında vermeyen bir insanı nasıl geri çevirirsiniz?

samimiyetde olsa samimiyetinde bir sınırı vardır ben o kişiden borç alıp bugün ödeyeceğim diyorasm ödüyorsam karşımdakindende aynısını beklerim siz istediğinizde veriyormu gününde ödüyormu bunlar sorunun cevabını değiştirir.

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Gozalak

sizin verilebilecek paranız oldupunu bilmemeli.zamanla paranız hakkında daha az bilgi sahibi olmasını sağlayın.
günlük bahaneler uydurun annemin telefonu bozuldu onu yaptırdım hepsini oraya verdim vs.

sizden 1-2 gün borç istemeye ara verdiğinde bu sefer siz atağa geçin her gün siz borç isteyin

bir süre sonra sizden borç istemeyi bırakacaktır...

Berkarda

80+ Silver
beynim yandı size olan borcu ödemek için borç alıyor yani bankadan kredi çekip daha yüksek kredi ile ödüyor aynı mantık ne kadar para istiyor 200 300 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizin verilebilecek paranız oldupunu bilmemeli.zamanla paranız hakkında daha az bilgi sahibi olmasını sağlayın.
günlük bahaneler uydurun annemin telefonu bozuldu onu yaptırdım hepsini oraya verdim vs.

sizden 1-2 gün borç istemeye ara verdiğinde bu sefer siz atağa geçin her gün siz borç isteyin

bir süre sonra sizden borç istemeyi bırakacaktır...
benim knk 200 istedi sabah 11de hesaba attı çünkü güvendiğim biri

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Gozalak
beynim yandı size olan borcu ödemek için borç alıyor yani bankadan kredi çekip daha yüksek kredi ile ödüyor aynı mantık ne kadar para istiyor 200 300 TL

benim knk 200 istedi 11de hesaba attı hemen çünkü güvendiğim biri
durumu vardır ödemiştir ama insanların asıl yüzünü para bitince görürsünüz..benim 2007 senesinde üniversite dağıttığım borçlarım duruyor hala...

parasında değilim ama arada aklıma gelip moralimi bozuyor o alamadığım paralar :(

Berkarda

80+ Silver
durumu vardır ödemiştir ama insanların asıl yüzünü para bitince görürsünüz..benim 2007 senesinde üniversite dağıttığım borçlarım duruyor hala...

parasında değilim ama arada aklıma gelip moralimi bozuyor o alamadığım paralar :(
benimde ortaokulda 1 tl gitti :ROFLMAO:

şimdi ortalıkta yok hele hangi okula gitti imam hatip bile gidemez o kadar kötü notları 10 20 alıyordu bi beden 100

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Verebilecek durumda olmadığını söyleyebilirsin.

Bura.K

80+ Silver
Ben yakın arkadaşıma 2 yıl önce 50 TL vermiştim (kıyaslama icin bugünün 250 TL’si falan.)
Ki büyük bir para degil hani 7 tane döner alıyordun. Olayın asil sıkıntılı kısmı çocuğun haftaya deyip 1 yıl sonra zorla vermesiydi. Çocuğa verdiğimde döner 7 TL idi aldığımda 15 olmustu.

Eğer çok ama çok samimi değilsem vermem. Çok samimi olmama rağmen her gün borç alıyorsa ve geç ödüyorsa yine vermem.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Samimiyetini yavaş yavaş kesip, arada bir böyle konu muhabbeti açacaksın "Amma da ödeme var, para yetmemeye başladı."filan. Borç istediğinde de saçma sapan bir espri yapıp sıyrılacaksın tahminimce o bir daha soracak orada da artık" bende de para yok aha başka ödemelerim var "filan dersin.

Para verilecek adamla para verilmeyecek adam cidden çok belli oluyor hayatı gevşek yaşayanlara para verince almak çok zor. Aynısını yaşadım halı saha yaptık geldi para istedi az uz para da değil aha parayı anca 2.halı sahada aldım 1.5 sene sonra. Bir daha verir miyim? Recep ivedik nah işaretini çeker arkadaşlığımı koparırım.

XsDerp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Özbay Bayrak

kanka fazla samimiyete girmiceksin fazla samimiyet çok kötü bişey şuanki durumuna verebileceğim tavsiye yok fakat ileriye dönük olarak asla fazla samimi davranma her şakasına gülme bi tık daha ciddi ol bunları söyleyebilirim.

Top Bottom