Yardım Sürekli düşük upload alıyorum

Witty

80+
Reaksiyon skoru
109
Telefon, bilgisayar(kablolu) fark etmeden her cihazımda upload hızı 0.60 üzerine çıkmıyor (paketim 16 download 4 upload millenicom) pek çok yol denedim modemim henüz yeni, ethernet kablom sağlam, müşteri hizmetlerini defalarca aradım ama bir türlü çözüm bulamadım. Eski internetimde de aynıydı ne yaparsam yapayım 0.60 üzerine çıkmıyordu upload. Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.

Telefon, bilgisayar(kablolu) fark etmeden her cihazımda upload hızı 0.60 üzerine çıkmıyor (paketim 16 download 4 upload millenicom) pek çok yol denedim modemim henüz yeni, ethernet kablom sağlam, müşteri hizmetlerini defalarca aradım ama bir türlü çözüm bulamadım. Eski internetimde de aynıydı ne yaparsam yapayım 0.60 üzerine çıkmıyordu upload. Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.
Alt yapını araştırdım mı mesela bizim köydeki internet hızım 5-6 mb şehirde ise 19-20 mb
Aynı modem ve Aynı paket ile aradaki fark dağlar kadar o yüzden alt yapının ne durumda olduğunu bir araştır

Alt yapını araştırdım mı mesela bizim köydeki internet hızım 5-6 mb şehirde ise 19-20 mb
Aynı modem ve Aynı paket ile aradaki fark dağlar kadar o yüzden alt yapının ne durumda olduğunu bir araştır
Altyapı 50 mbps'e kadar destekliyor onunla ilgili bir sorun değil millenicomun dediğine göre benim daireme kadar 16mbps download 4mbps upload geliyor ama uploadı asla alamıyorum

Altyapı 50 mbps'e kadar destekliyor onunla ilgili bir sorun değil millenicomun dediğine göre benim daireme kadar 16mbps download 4mbps upload geliyor ama uploadı asla alamıyorum
Kabloluyla kablosuz ayni performansi aliyormu

Sorum modemden kaynakli ola bilir baska modemle denemek imkanin varmi
modemim asus dsl-ac51 ve maalesef başka modemle deneme şansım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem ayarlarıyla ilgili olabilir mi?

modemim asus dsl-ac51 ve maalesef başka modemle deneme şansım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem ayarlarıyla ilgili olabilir mi?
Modemle ilgili sorun muhtemel sifirlama sansin varmi

Küçük resetleme düğmesinden mi yapılacak?
Destekden arayip gerekli ayarlari ypmalisin resetledikden sonra youtubede video var aman dikkatli ol sonra internetsiz kala bilirsin

Modem arayüzünden hat değerlerini göndermen lazım, modeme kaç geliyormuş görmemiz gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,712
Üyeler
175,099
Son üye
alpwers
Geri