- Konu Sahibi Konu Sahibi
Modemden modeme değişiyor bilemiyorum.
Emin değilim ama sanırım burası
Modemden modeme değişiyor bilemiyorum.
Bu hat pek normal değil. O zayıflama değeriyle o hızları almaman lazım. Ya ADSL sinyali yolluyorlar sana ya da kablonda sorun var. Bana kalırsa ADSL sinyali bu çünkü upload 0.8 MBPS oluyor.Alıntıyı görüntüle
Emin değilim ama sanırım burası
Bunu çözmek için millenicom ile mi görüşmem gerekiyor? Bu kadar bilgisiz olduğum için kusura bakmayınBu hat pek normal değil. O zayıflama değeriyle o hızları almaman lazım. Ya ADSL sinyali yolluyorlar sana ya da kablonda sorun var. Bana kalırsa ADSL sinyali bu çünkü upload 0.8 MBPS oluyor.
Estağfirullah, evet şu an ADSL kullanıyorsun gibi görünüyor. Millenicom ile bir görüş.Bunu çözmek için millenicom ile mi görüşmem gerekiyor? Bu kadar bilgisiz olduğum için kusura bakmayın
Çok teşekkür ederim bir türlü çözememiştim bunu. Şimdi millenicom ile görüşeceğim sonra tekrar bilgilendirme yaparım iyi akşamlar.Estağfirullah, evet şu an ADSL kullanıyorsun gibi görünüyor. Millenicom ile bir görüş.
Hadi hayırlı olsunGüncelleme: Millenicom sinyalimi VDSL olarak değiştirdi ek olarak paket de yükselttim şu an gayet iyi hızlar alıyorum. @Mehmet Yılmaz yardımlarınız için tekrardan çok teşekkür ederim.