SÜREKLİ DÜŞEN İNTERNET HIZI

Reaksiyon skoru
66
Merhaba arkadaşlar problemim basitçe şu şekilde, ,internet hızım belirli aralıklarla bazen yarım saat bazen 1 bazen 2 saat bazen 5 saatte bir oluyor DOWNLOAD hızım 55 lerden 2 mbit lere düşüyor fakat UPLOAD hızım da herhangi bir sorun yaşanmıyor. Modemi resetliyorum hızım %90 ihtimalle düzeliyor, farklı modem denemedim fakat adres değişikliği yaptıktan sonra oluştu bu problem. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım fakat bir çözüm üretilemedi.

Modemi yeni açtığınızda ve hız düştüğü zaman modem arayüzünden hat değerlerini ayrı ayrı atabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar problemim basitçe şu şekilde, ,internet hızım belirli aralıklarla bazen yarım saat bazen 1 bazen 2 saat bazen 5 saatte bir oluyor DOWNLOAD hızım 55 lerden 2 mbit lere düşüyor fakat UPLOAD hızım da herhangi bir sorun yaşanmıyor. Modemi resetliyorum hızım %90 ihtimalle düzeliyor, farklı modem denemedim fakat adres değişikliği yaptıktan sonra oluştu bu problem. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım fakat bir çözüm üretilemedi.
modem değiştir eger modem de ise

TT alt yapısı ise alt yapın geçmiş olsun ilgi alaka sıfır. Problem kendilerinden kaynaklı aynı problem yıllar önce hatta şuan bile ara sıra başıma geliyor.

Modemi yeni açtığınızda ve hız düştüğü zaman modem arayüzünden hat değerlerini ayrı ayrı atabilir misiniz?
şu an hızım normal düzeyde 48 MBPS DOWN - 14 UP - 4 PİNG - 1 JİTTER... mükkemmel olduğu zamanlarda da 53 falan oluyor download

Ekler

• down48up14ping4jitter1.png
    down48up14ping4jitter1.png
    30 KB · Hit: 35
İç hattında sorun olabilir. Türkiye genelinde olan bir sorun. İSS'ine (İSS = İnternet Servis Sağlayıcısı) sorunu iletmen lazım.

İç hattında sorun olabilir. Türkiye genelinde olan bir sorun. İSS'ine (İSS = İnternet Servis Sağlayıcısı) sorunu iletmen lazım.
Hocam defalarca aradım saha ekipleri kontrol edecek vs dediler hatta ama problem olmadığı konusunda dönüş aldım.

şu an hızım normal düzeyde 48 MBPS DOWN - 14 UP - 4 PİNG - 1 JİTTER... mükkemmel olduğu zamanlarda da 53 falan oluyor download
SNR Margin şu anda bile sınırda, kötü zamanda paylaşırsanız yine bakalım.

SNR Margin şu anda bile sınırda, kötü zamanda paylaşırsanız yine bakalım.
anlık olarak hız testi sitesine bile giriş yapamıyorum arayüz bu şekilde. anlık hız.
güncelleme: hız testi sitesine bile girmiyor ama forum a girebiliyorum garip :D

Ekler

• arayüz.png
    arayüz.png
    28.1 KB · Hit: 39
Son düzenleme:
Hangi firmayı kullanıyorsunuz?

Türk Telekom VDSL internet paketi 50mbps... UPLOAD hızımda gram problem yok DOWN problemli sürekli

modem :
AC1200 Wireless Dual Band VDSL/ ADSL Modem Router

Model No. VC220-G3u
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hastanın durumu nedir hocam :(

modemi resetledim download hızım normale döndü anlık değerler de bunlar

Ekler

• reset.png
    reset.png
    27.9 KB · Hit: 36
Son düzenleme:
Hat değerleriniz değişmemiş kötüyken de. Küçük bir firma kullansanız kapasite sorunu var diyecektim ama TT kullanıyormuşsunuz.

Biliyorum çok klasik olacak ama testleri kablolu yapmanızı rica edeceğim

Hat değerleriniz değişmemiş kötüyken de. Küçük bir firma kullansanız kapasite sorunu var diyecektim ama TT kullanıyormuşsunuz.

Biliyorum çok klasik olacak ama testleri kablolu yapmanızı rica edeceğim
masa üstü bilgisayar kablolu olarak bağlanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway