Neler Yeni

Suriyeli AKP'den aday adayı oldu

Carl-S

80+ Gold

Suriyeli AKP'den aday adayı oldu​

Mohammad Fanssa isimli Suriyeli Twitter'dan yaptığı açıklamada AKP'den aday adayı olduğunu açıkladı.
Adamlar işgal ediyor ülkeyi resmen....

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
az kaldı az

Ekler

• Screenshot_20230316_224222.jpg
    Screenshot_20230316_224222.jpg
    240.6 KB · Hit: 107

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Sarp Yılmaz

Suriyeli AKP'den aday adayı oldu​

Mohammad Fanssa isimli Suriyeli Twitter'dan yaptığı açıklamada AKP'den aday adayı olduğunu açıkladı.
Adamlar işgal ediyor ülkeyi resmen....
bu kadar saçma bir kitle görmedim ben allah kurtarsın bizi

burak9956

80+ Bronze
Kimse şaşırmasın, 6-7 milyon nüfusları var. Bizden 3 kat daha hızlı çoğalıyorlar, bu rejim arkalarında oldukça milletvekili de olurlar başbakan da olurlar.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Sorma aktroll saldırısına uğradım. :kekw:
hocam sizde biraz abartıyorsunuz ak troll genellikle botlara söyleniyor bu forumdada birsürü şeriat isteyen insanlara rast gelmemek mümkün değil fikirlerinin ne kadar kötü olduğunu düz dillede anlatsanız kabul edemiyorlar o yüzden şeriat hakkında konuşmayı bıraktım. rte tamam başlarda iyiydi hastane sırası başörtüyü serbest bırakma falan eyvallah ilk geldiğinde çok güzel işler yaptı o na bir şey diyemem zaten yapmasıda zorunluluk ama şimdi icraat varmı yok togg otomobil falan filan geveliyorlar o otomobili türk vatandaşı kredi çekmeden alamıyor ise ne anlamı kaldı borca girmeden alamıyor ise ne mantığı kaldı zaten arabanın %80 türk falan geveliyorlarda aracın tasarımı türk değil en başta o kadar bilgili insanımız varken neden hazır taslak tasarımda özgün olmayan bir araba yapılıyor anlam verebilmiş değilim zaten çok yanlış zamanda girlmiş bir proje şu anda araba yapmak yerine türkiyenin düzenli satabileceği hızlı kullan at bir şeylere ihtiyacı var gıda tarım alanında yada ufak şeylerde hemen yapılabilecek maaliyeti az ve hemen satılabilecek bir şey lazım şu anda isterlerse uçak yapsınlar süper spor araba yapsınlar çok bir faydası olmaz

zaten şarj istasyonları tr de yok denebilecek kadar az ondan bahsetmiyorum bile neyse sonumuz hayırlı olsun herkesin isteği güçlü bir türkiye alım gücü yüksek bir ülke ama bazı kişiler mevcut hükümet ile yapılamayacağını kavrayamıyor

şu araplarıda başımıza üşüştürdüler ne zaman marketten çıksam abi 5 tl abi 10 tl diye başıma çingene tipli suriyeliler doluşuyor hayatımın mahfolmayacağını bilmesem öldüreceğim şu arapları onlar için hava hoş zaten kaçak girdikleri ve savaş alanı gibi beter bir yerden çıktıklaeı için türkleri taciz etmek sessiz kaldıkça üstüne binmek normal geliyor insan ne yaşadıysa karşısındakinede onu yaşatırmış 😶‍🌫️

Top Bottom