Neler Yeni

Suriyelilerin bulunduğu okula zorla gönderilmek

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
çok merak ediyorum bir gün avrupaya çıktığında oranın yerlisi sana t*rke bak diye sırf ırkından dolayı seni aşağılasa ne hissedersin :D türkiyedeki suriyelilerin büyük çoğunluğu çapulcu ama aralarından senden benden daha kaliteli insanlar da var boş ırkçılığı bırakmanı öneririm yoksa günün birinde aynısı senin de başına gelir
Yahu çoğu suriyeli gördüm nerede pislik varsa onlarda var araplar hayır gelmez.
Örnek İsveç suç oranı artma nedeni araplar kaynaklı diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

boş humanistlik diyor PASHDUIGHODJDWQHIOGUQDWOHQDWIQDWGUIDWQ yazdığımı okumaktan bile acizsin küçük çocuk olduğunu da düşünüyorum almanyada garsonluk hayali kurup ırkçılık yapan klasik ergen lafları.... umarım o okula zorla gönderirler seni
Mülteciler hakkında haber görmezden geliyorsunuz herhalde İstanbul huzur bile yok paki afgan arap adam akıllı türk yok bu arada savunduğun araplar türk bayrağı yaktılar.
Boş hümanistlik yapıyorsunuz.

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
Uygunsuz davranış
Arap ve Suriyeli diye dalga geçtiğin kişilerle muhtemelen benzer puanı almışsın. Gelmişsin sırf Türksün diye onları eziyorsun :D
Evet kardeşim eziyor onları sonuna kadar haklı konun başına da eklemiş gerekli cevabı Senin savunduğun a*aplar inşallah bir gün senide doğrar

genindeki 2 protein farklı diye onu aşağılamaya çalışıyor tamamen vakit kaybı laf anlatma bunlara
Senin damarlarındaki kan uğursuzca akiorsa kardeşim ne yapsın birader

çok merak ediyorum bir gün avrupaya çıktığında oranın yerlisi sana t*rke bak diye sırf ırkından dolayı seni aşağılasa ne hissedersin :D türkiyedeki suriyelilerin büyük çoğunluğu çapulcu ama aralarından senden benden daha kaliteli insanlar da var boş ırkçılığı bırakmanı öneririm yoksa günün birinde aynısı senin de başına gelir
Hocam kardeşim bi bok hissetmezdi hissetirmezdim o bedeviler gibi kaçmazdık ARAPLAR KAHPE VE ÇAPULCUDUR bunu o olmayan aklınıza sokun

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
Uygunsuz davranış
boş humanistlik diyor PASHDUIGHODJDWQHIOGUQDWOHQDWIQDWGUIDWQ yazdığımı okumaktan bile acizsin küçük çocuk olduğunu da düşünüyorum almanyada garsonluk hayali kurup ırkçılık yapan klasik ergen lafları.... umarım o okula zorla gönderirler seni
Sırf senin gibi DAMARINDA BEDEVİ KANI AKANLAR kudursun diye kardeşimi özele yollama kararı aldım Umarım bu gece kudursun

İnsan insana okursun inşallah
Hocam kardeşim yazmış ilk olayda bıçağı takmazsa bişi bilmiyorum

Yahu çoğu suriyeli gördüm nerede pislik varsa onlarda var araplar hayır gelmez.
Örnek İsveç suç oranı artma nedeni araplar kaynaklı diye biliyorum.

Mülteciler hakkında haber görmezden geliyorsunuz herhalde İstanbul huzur bile yok paki afgan arap adam akıllı türk yok bu arada savunduğun araplar türk bayrağı yaktılar.
Boş hümanistlik yapıyorsunuz.
Hocam %90 apocu boşver yakında bizim 3 harfliler pekmezini akıtır bunun

genindeki 2 protein farklı diye onu aşağılamaya çalışıyor tamamen vakit kaybı laf anlatma bunlara
%90 İhtimalle apocusun yakında seninde pekmezini akıtırlar

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Baran Çelik
Sırf senin gibi DAMARINDA BEDEVİ KANI AKANLAR kudursun diye kardeşimi özele yollama kararı aldım Umarım bu gece kudursun

Hocam kardeşim yazmış ilk olayda bıçağı takmazsa bişi bilmiyorum

Hocam %90 apocu boşver yakında bizim 3 harfliler pekmezini akıtır bunun

%90 İhtimalle apocusun yakında seninde pekmezini akıtırlar
İyi de apo ile suriyelilerin ne alakası var. Bir de kelimelerine dikkat yukarıdaki mesajinda argo kelime kullanmıssın.

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
İyi de apo ile suriyelilerin ne alakası var. Bir de kelimelerine dikkat yukarıdaki mesajinda argo kelime kullanmıssın.
Knk argo kullanmamaya dikkat ettimde nerde kullanmışım .
Ya araplarda apocu biliyorum

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Baran Çelik
Knk argo kullanmamaya dikkat ettimde nerde kullanmışım .
Ya araplarda apocu biliyorum
Bu yorumda kullanmissin.
Evet kardeşim eziyor onları sonuna kadar haklı konun başına da eklemiş gerekli cevabı Senin savunduğun a*aplar inşallah bir gün senide doğrar

Senin damarlarındaki kan uğursuzca akiorsa kardeşim ne yapsın birader

Hocam kardeşim bi bok hissetmezdi hissetirmezdim o bedeviler gibi kaçmazdık ARAPLAR KAHPE VE ÇAPULCUDUR bunu o olmayan aklınıza sokun

Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN
Arap ve Suriyeli diye dalga geçtiğin kişilerle muhtemelen benzer puanı almışsın. Gelmişsin sırf Türksün diye onları eziyorsun :D
Ben milleti taciz etmiyorum,sizi bilmem

Hem bizi Satan Peygamber soyundan gelen Şerif Hüseyin değil miydi ya?

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

Hem bizi Satan Peygamber soyundan gelen Şerif Hüseyin değil miydi ya?
Bir insan neden mülteciler savunur anlamış değilim. 🤷🏻‍♂️
IMG_20220812_232252.jpg

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
Forumda bulunan yegane boş insanlardansın tebrikler her konuya atlayıp da milleti aşağılamaya çalışma sen kendi haline ağla.

codx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Hakan
Meslek Lisesine git bence. İmam olmak gibi bir hayalin varsa İmam Hatip okuluna gidebilirsin.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
aradaki iyi olanları sana hediye ederiz o zaman.

Top Bottom