Neler Yeni

Suriyelilerin cüzdanımı çalmaya çalışması üzerine

AydNn

80+ Bronze
Arkadaşlar daha 1 saat önce dışarı çıkmıştım köpeklere tavuk bırakacaktım cebimdede cüzdanım olur her zaman alışkanlık bir Afgan mi Suriyeli mi bilmiyorum (türk olmadığı kesindi bu arada) gelin telefonumu ve cüzdanımı tutup kaçmaya çalıştı ve hani zayıf falan bişi olsam anlarım 195im ya ben bana bunu yapan ufak tefek kızlara ne yapmaz bu yüzden artık bu denetim gelmek eli silah tutabilen insanlar *savaş* bahanesi ile (çünkü ülkelerinde ki savaş bitti) gelmemesi lazim yada kontrol getir işi gücü olan insanlar gelsin mesela(calamadi bu arada merak etmeyin)

En İyi Cevap
3
Gerçekten dediğiniz gibi kadınları çok tedirgin ediyor artık bir şey yapılması gerekiyor ama baştakinde o kapasite yok.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bize de bıçak çekmişlerdi. İşin komik tarafı meyve bıçağı olmasıydı

2mApoo

80+ Silver
Arkadaşlar daha 1 saat önce dışarı çıkmıştım köpeklere tavuk bırakacaktım cebimdede cüzdanım olur her zaman alışkanlık bir Afgan mi Suriyeli mi bilmiyorum (türk olmadığı kesindi bu arada) gelin telefonumu ve cüzdanımı tutup kaçmaya çalıştı ve hani zayıf falan bişi olsam anlarım 195im ya ben bana bunu yapan ufak tefek kızlara ne yapmaz bu yüzden artık bu denetim gelmek eli silah tutabilen insanlar *savaş* bahanesi ile (çünkü ülkelerinde ki savaş bitti) gelmemesi lazim yada kontrol getir işi gücü olan insanlar gelsin mesela(calamadi bu arada merak etmeyin)
geçmiş olsun gardaş 🙏
burda da durumlar farklı değil. artık boş gezemiyoz. Yol geçen hanı mı burası. ne olduğu belli olmayan insanlar din kardeşi diye aramızda geziyor
vay bee bu hallere düşecekmiydik.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Elini filan ezseydiniz. Bunları hırpalayacaksınız.
Bunlara bedavaya ev veren Türk milletinin beyninş sorgulamak lazım.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,510
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Başınıza bu gibi durumlar geldiğinde kaba kuvvet kullanmaktan çekinmeyin, yapıştırın yerden yere.
Suriyelileri resmen zaten kendi vatandaşımız yaptık kaç yıldır Türkiye'de yaşıyorlar. Afganlar savaş bahanesi ile gelse de 1 tane kadın veya çocuk görmedim. Afganistan kendi çürüklerini ayıklayıp bizim ülkemize yolladı, bizim (şimdi ağzımı bozacam) çok iyi hükümetimiz de insanlık yardımı yapıp kabul ettiler.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
okr
bana denk gelmiyor şöyleleri

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bize de bıçak çekmişlerdi. İşin komik tarafı meyve bıçağı olmasıydı
Meyve bıçağı diye geçme.
Bizde bir tane var fena kesiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başınıza bu gibi durumlar geldiğinde kaba kuvvet kullanmaktan çekinmeyin, yapıştırın yerden yere.
Suriyelileri resmen zaten kendi vatandaşımız yaptık kaç yıldır Türkiye'de yaşıyorlar. Afganlar savaş bahanesi ile gelse de 1 tane kadın veya çocuk görmedim. Afganistan kendi çürüklerini ayıklayıp bizim ülkemize yolladı, bizim (şimdi ağzımı bozacam) çok iyi hükümetimiz de insanlık yardımı yapıp kabul ettiler.

Tek acıdığım kadın ve çocuk afganlar ve suriyeliler.
Suriye en azından belli bir yerde savaş var .
Ama doğru dedin afgan veya suriyeli kadın çocuk yok adam var.
Irkçılığa çekicek çok hümanist(!) kişiler artık ırkçılığa bağlamayın ben rahatsız oluyorum.
Ben mülteciye karşı değilim ben böylelerine karşıyım.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Erda Yıldırım

80+ Gold
benimde akrabamı gasp etmeye çalıştılar 3,4 ay önce ama akrabam boksör hatta madalyaları vs var.
adamı dövüp eve getirmişti adamı yarım saat evde tuttuk polisler gelsin diye

Top Bottom