Sürkeli öldürülecekmiş düşüncesi

niye öldürsün olm ruh hastasımısın

Selamlar
Herkesle en ufak bir tartışmada acaba beni öldürürmü diye düşünüyorum mesela bugün discordda birisi okula gidiyor musun sen diye sordu acaba benim okulda olup olmadığıma göremi öldürecek diye düşünüyorum zaten bende obsesif kompulsif bozukluk var sürekli sürekli düşünüyorum nerden girdi aklıma hayla emin degilim nasıl çözeceğim bunu arkadaşlar
Bu bir psikolojik bozukluk 5 6 yıl önce bendede vardı fakat farklıydı sürekli öleceğimi düşünüyordum bi yerime hasar alsam ölürmüyüm diye korkuyordum hatta bi ara o kadar ilerlediki geceleri uyuyamaz oldum en sonunda psikologa gittim ilaç verdi ilaçları kullandım fakat onlarda seni mal gibi yapıyor sürekli uyku hali dalgınlık falan yapıyordu 1 ay kullandım bıraktım şuan bi problemim yok.

Selamlar
Herkesle en ufak bir tartışmada acaba beni öldürürmü diye düşünüyorum mesela bugün discordda birisi okula gidiyor musun sen diye sordu acaba benim okulda olup olmadığıma göremi öldürecek diye düşünüyorum zaten bende obsesif kompulsif bozukluk var sürekli sürekli düşünüyorum nerden girdi aklıma hayla emin degilim nasıl çözeceğim bunu arkadaşlar
Şizofreni?

Geri