Neler Yeni

Sürükleyici okuma kitabı lazım

The GodFather

80+ Silver
Fazla kitap okuyan birisi değilim, kitap okumaya başlayacağım. Akıcı sürükleyici kitap lazım önerilerinizi kitabın türünü yazarak paylaşırsanız sevinirim

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Dokuzuncu hariciye koğuşu var hocam çok uzun bi kitap değil tek oturuşta bitiribileceğiniz bi kitap.

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
Fazla kitap okuyan birisi değilim, kitap okumaya başlayacağım. Akıcı sürükleyici kitap lazım önerilerinizi kitabın türünü yazarak paylaşırsanız sevinirim
Yüzüklerin efendisi, hobbit, witcher ve metroları öneririm.

TahinPekmez

80+ Silver

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe

pc ustasi1

80+ Silver
arkadaş ben valorant varken asla kitap okumam buna nasıl kendini ikna ediyorsun tavsiye verirmisin

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
arkadaş ben valorant varken asla kitap okumam buna nasıl kendini ikna ediyorsun tavsiye verirmisin
Yani knk herkesin kitap okuma nedeni ayeı kimisi böyle daha akıcı konuşabilmek için, kimisi hobi olarak okumayı, sever kimi de bilgi almak için okur. Ben mesela bilgi almak için okumaya çalışıyorum ama maksimum birkaç gün devam ettirebiliyorum alışkanlığı sonrasında kitabın yüzüne bile bakmıyorum.

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul
Bunu neden öneriyorum bilmiyorum ama ‘Kızıl Yükseliş’ distopik dünya açısından okuması inanılmaz eğlenceliydi 3 kitaplık bir seri şansını dene istersen

Açıkçası ben de ara ara kitaplara saran biriyim ve uzun kitaplara Merlin serisi dışında yaklaşmadım. Sana önerim, Satranç (Stefan Zweig), Hiroşima(John Hersey), İnsan Neyle Yaşar(Tolstoy), Zaman Makinesi ( H.G Wells), Leonardo'nun Yahudası(Leo Perutz), Seçilmiş Kişi (Lois Lowry), ve ithaki yayınlarının Japon edebiyatı serisine bakabilirsin, kitapları kısa ve inanılmaz etkileyici https://www.ithakiyayingrubu.com/kitap/japon-klasikleri. Kitaplar en uygun genelde kitapyurdu ve Amazon'da oluyor ben şahsen japon klasiklerini Amazon Prime ile almıştım 10-15tlye 1 yıl önce. Önerdiğim kitapları okudum o yüzden öneriyorum ve hepsi genelde kısa kitaplar 60-150 arası . O yüzden ek olarak alışkanlık kazanmana yardımcı olabilirler. Şimdiden iyi okumalar :kedi:

Top Bottom