Neler Yeni

Sword Çağdaş Sistem Alınır Mı?

yukia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
efe
Bütçe
7500
öncelikle merhabalar bütçem 7.5k ssdnin kronik sorunlu olduğunun farkındayım müsait olduğum bir zaman değiştireceğim 1.5 yıl civarı beni götürmesi yeterli yeni gelecek 2 f/p sistemi de bekleyeceğim ama fiyat aralıklarının 7.5k civarı olacağını düşünmüyorum eğer bu iki sistem de bütçeme uymazsa
bu sistemde değişiklik yapmadan almayı düşünüyorum daha fazla beklemek istemiyorum sizce yakın bir zamanda 7.5kya daha iyi bir sistem çıkar mı (bütçemi arttıramam şuanlık) yoksa bu gelecek iki sistemi de bekleyip olmazsa alsam mı ? o zamana kadar bunun stoklarının bitme ihtimali de endişe verici benim açımdan

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ben bu sistemi beğenmiyorum, alınmasınıda önermiyorum.Basit bir 1650'li sistem daha iyi olur 7000'e.

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
benim için herzaman toplamak daha avantajlı olmuştur tamamen kendi düşüncem başka şekilde düşünenlerde vardır illa forumda pc toplama konusunda master yapmış insanlar var bütcenizi yazarak bir konu açarsanız 10 15 dakikada hallederler

yukia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu sistemi beğenmiyorum, alınmasınıda önermiyorum.Basit bir 1650'li sistem daha iyi olur 7000'e.
hocam 1650 bana çok ters render işleriyle gram alakam yok o yüzden en son tercihim ekran kartı büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim için herzaman toplamak daha avantajlı olmuştur tamamen kendi düşüncem başka şekilde düşünenlerde vardır illa forumda pc toplama konusunda master yapmış insanlar var bütcenizi yazarak bir konu açarsanız 10 15 dakikada hallederler
bu bütçe için fırsat kovalamak daha iyi gibi değil midir 7.5kya sistem toplamak oldukça zor olsa gerek

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Kerem Uyar
hocam 1650 bana çok ters render işleriyle gram alakam yok o yüzden en son tercihim ekran kartı büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu bütçe için fırsat kovalamak daha iyi gibi değil midir 7.5kya sistem toplamak oldukça zor olsa gerek
Fırsat değil bu. Zaten indirimsiz tek tek 0 toplasan 7.500'e bilemedin 8000'e alırsın. Bugün bir sistem çıkacak, 14'ünde de keza. Bekle bence.

yukia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fırsat değil bu. Zaten indirimsiz tek tek 0 toplasan 7.500'e bilemedin 8000'e alırsın. Bugün bir sistem çıkacak, 14'ünde de keza. Bekle bence.
iki sistem de gelmezse bu bütçeye alınmaz mı yine

Top Bottom