Neler Yeni

Sysmain Ve System Bilgisayarı Sömürüyor Mavi Ekran Veriyor.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Hocam Merhabalar Başlıktada Belirtmiş Olduğum Gibi Sysmain Ve System Bilgisayarı Sonuna Kadar Sömürüyor Disk Olarak Ve :C :D Diskleri İçin Kullanmış Olduğum Hitachi 7200RPM 500GB HDD'yi 100 Kullanımdan Aşağı İnmemesini Sağlıyor Arada Bir Düşüyor Lakin Tam Oyun Oynarken Yada Yayındayen Yada Render Falan Alırken 100 Kullanımı Çakınca Bilgisayar Geberiyor Haliyle :E Diski İçin Kullandığım 250Gb Seagate 7200RPM HDD Var Oyunlar İçin Ama Nasıl Bir Kasma Yapıyorsa Başka Diskten Oyunu Oynamama Rağmen Bilgisayar 40 Takla Atıyor Hatta OBS Falan Kapatıyor Oyun Çökertiyor Bunun Sebebi Ne Olabilir.

Not :=: Bilgisayar 5 Yıldır Bende Aşağı Yukarı Ve Gram Format Atılmadı Depolamaların Bet Sektör Vsr Kontrolleri Yapılmadı Bilgisayar 13 Yıllık Diyebilirim i5 2500 + 4x2gb=8gb 1333Mhz DDR3 + Hitachi 500Gb + Seagate 250Gb 7200Rpm HDD(ler) + Huananzhi Rx 550 4Gb (Bilgisayarın En Yeni Parçasıdır Aşağı Yukarı 3 Yıllık).

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Bu durumda ilk virüs olabileceğini düşünüp yedek aldıktan sonra format atmayı deneyin derim. Sonrasında disklerin durumunu kontrol etmeniz iyi olur. İşletim sisteminiz nedir?

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu durumda ilk virüs olabileceğini düşünüp yedek aldıktan sonra format atmayı deneyin derim. Sonrasında disklerin durumunu kontrol etmeniz iyi olur. İşletim sisteminiz nedir?
İşletim Sistemi Wİn 10 Pro, Windows Defenderdan Ziyade Kaspersky De Kullanıyorum Güvenlik İçin Bide Bu System Vsr İlk Geldiği Zamandan Beri Böyle Arada Çalışıp Çalışıp Duruyordu Da Bu Son Zamanlarda Bi Ekstra Kullanmaya Başladı Eskiden 100 Kullanım Yapmazken Şimdilerde 100 Yapıyor Mesela Bilgisayarı Güncelledim Daha Demin Ve Restart Attım Bi 15-/-20 Dakka Sonra Bilgisayar Kendine Geldi 100 Kullanımdan Düştü Ve Bi 1,5 saate Yakındır Böyle Güzel Bİr Biçimde Gidiyor Hocam Lakin Eminim 3. 5. Saatten Sonra Bi 100 Kullanımlara Dayanmaya Başlayacak.
Bide Yayındayken Ben Macro Deck Falan Kullanıyorum Obs + Macro Deck + Alien İsolation olunca Arkadada Opera Gx Var Bu Kombinasyonla Olunca Alien Açılırken Yada Operada Yeni Sekme Açarken OBS Hata Veriyor Kapatıyor Yayın Kodlamasında Hata Oluştu Diyip Yayını Sonlandırıyor Sonrasında Roaming Mi Roading Mi Ne Var Ya PC De Orada Bir Hata Oluşmasından Dolayı OBs Çöküyor Ve Yanında operayı Da Ram Bellek Yetersizliğinden Götürüyor. Alien Açmaya Çalışınca Da OBS Gidiyor Lakin Alien İsolation Da Yanıt Vermedi Diyip Kapıyor Falan (Bu Eskiden Beri Var Da Alien İsolation Açılırken OBS'i Hata Vererek Kapatması Yeni) Ama Yayın Dışında Ayrı Ayrı Açınca Misal Kendim Canım Sıkıldı Alien Giren Dedim Miss Gibi Full+Full Grafic Açar Oynatır Obs Üzerinde Kayıt Da Alırım Zaten ALienden Sonra Açarım OBs'i Kayıt Alırken Ama Opera En Fazla Sekmelerin Ön Yüklemesini Kapatırdı Şimdi Kendini Kapatıyor.
Biraz Destan oldu Ama Genel Olarak Anlatmak İstedim Umarım Çözülür 7 Yıldır Format Atılmamasından Mütevellit Diskler Dolu Belki Ondan Olabilir Diye Düşünüyorum Bet Sektörlerle Ama Dediğiniz Gibi Virüs Se Çok Can Sıkar Benim İçin Ama Sizin Gibi Bilgin Birinden (En Azından Benden Daha Bilgili Birinden) Destek Almak İstedim.
her şey İçin Teşekkürler.

Son düzenleme:
Top Bottom