Messinin kramponu
80+ Bronze
Sorum üste belirttiğim gibidir.
Hiçbir korsan minecraft güvenilir değildir teamextreme tlauncher vs. hiçbirine premium hesabınızı girmeyin.Sorum üste belirttiğim gibidir.
Hocam bende bir tek windows 10 minecraft var. Yoksa bende crack indirmek istemiyorum.Hiçbir korsan minecraft güvenilir değildir teamextreme tlauncher vs. hiçbirine premium hesabınızı girmeyin.
Hocam sadece arkadaşlarla aternosta takılacağım.Tlauncher güvenli fakat korsan oyun oynamaktansa itemsatis.com da birsürü mc premium var onları alabilirsiniz 5-10 TL'ye en azından hypixel falanda oynamış olursunuz.
Eğer premium hesabınız varsa minecraft.net ten indirebilirsiniz.Hocam bende bir tek windows 10 minecraft var. Yoksa bende crack indirmek istemiyorum.
Yılların launcheri. Yıllardır kullanıyorum. Yıllardır kullananları tanıyorum. Bir sorun yaşamadım.Sorum üste belirttiğim gibidir.
Bişey soracağım demir hesap almıştım ben pre. Bununla oturum açamıyorum. Altın lazım?Eğer premium hesabınız varsa minecraft.net ten indirebilirsiniz.
Hocam premium yok sadece kardeşimle oynamak için (ki bilgisayaarı yok) ve daaha ucuza geldiği için windows 10 sürümünü aldım yani bedrock edition aldım.Eğer premium hesabınız varsa minecraft.net ten indirebilirsiniz.
Hangi siteden almıştınız? Demir hesaplar genelde çalıntı olduğu için belirli bir süre sonra hesapları elinizden ya site alıyor ya da eski sahipleri şifrelerini değiştiriyor aynı şey altın hesap içinde geçerli şifreyi değiştirin, güvenlik sorusu koyun gene de kurtarma e postası onlarda olduğu sürece pek kaçışı yok.Yılların launcheri. Yıllardır kullanıyorum. Yıllardır kullananları tanıyorum. Bir sorun yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bişey soracağım demir hesap almıştım ben pre. Bununla oturum açamıyorum. Altın lazım?
Hiçbir korsan minecraft güvenilir değildir teamextreme tlauncher vs. hiçbirine premium hesabınızı girmeyin.
Bizim komşu var 12 yaşında 5 senedir crackli minecraft oynuyor bir sorun olmadı.Hiçbir korsan minecraft güvenilir değildir
Hesabı arkadaşım verdi. Demir hesap olduğu için güvenlik sorularını fln gecemiyorum. Eğer altın olduğunda orijinal launcher ücretsiz yükleniyor ise altın satın alacağım.Hangi siteden almıştınız? Demir hesaplar genelde çalıntı olduğu için belirli bir süre sonra hesapları elinizden ya site alıyor ya da eski sahipleri şifrelerini değiştiriyor aynı şey altın hesap içinde geçerli şifreyi değiştirin, güvenlik sorusu koyun gene de kurtarma e postası onlarda olduğu sürece pek kaçışı yok.