T.auncher güvenli mi ?

Tlauncher güvenli fakat korsan oyun oynamaktansa itemsatis.com da birsürü mc premium var onları alabilirsiniz 5-10 tl'ye en azından hypixel falanda oynamış olursunuz.

Hiçbir korsan minecraft güvenilir değildir teamextreme tlauncher vs. hiçbirine premium hesabınızı girmeyin.
Hocam bende bir tek windows 10 minecraft var. Yoksa bende crack indirmek istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tlauncher güvenli fakat korsan oyun oynamaktansa itemsatis.com da birsürü mc premium var onları alabilirsiniz 5-10 TL'ye en azından hypixel falanda oynamış olursunuz.
Hocam sadece arkadaşlarla aternosta takılacağım.

Güvenilir olması lazım ama premium hesap girecekseniz girmeyin. Onun yerine Badlion, Lunar Client veya orijinal launchera girin.

Aternos ile Tlauncher gayet keyifli. Ben ne sıkıntı yaşayan duydum ne de ben yaşadım. Bazı saatler lag olur yogunluktan onun dışında sorunu yok.

Ben hiç bir problemini görmedim gayet güzel ama aternos biraz lag yapıyor

Yılların launcheri. Yıllardır kullanıyorum. Yıllardır kullananları tanıyorum. Bir sorun yaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bişey soracağım demir hesap almıştım ben pre. Bununla oturum açamıyorum. Altın lazım?
Hangi siteden almıştınız? Demir hesaplar genelde çalıntı olduğu için belirli bir süre sonra hesapları elinizden ya site alıyor ya da eski sahipleri şifrelerini değiştiriyor aynı şey altın hesap içinde geçerli şifreyi değiştirin, güvenlik sorusu koyun gene de kurtarma e postası onlarda olduğu sürece pek kaçışı yok.

Hangi siteden almıştınız? Demir hesaplar genelde çalıntı olduğu için belirli bir süre sonra hesapları elinizden ya site alıyor ya da eski sahipleri şifrelerini değiştiriyor aynı şey altın hesap içinde geçerli şifreyi değiştirin, güvenlik sorusu koyun gene de kurtarma e postası onlarda olduğu sürece pek kaçışı yok.
Hesabı arkadaşım verdi. Demir hesap olduğu için güvenlik sorularını fln gecemiyorum. Eğer altın olduğunda orijinal launcher ücretsiz yükleniyor ise altın satın alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,308
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri