Oyun dosyalarına gir (uygulamaya sağ tıkla ”dosyalar” yazana gir yani) oradan “Old-TLauncher“ exe’siyle başlat oyunu çalışacaktır. Yanlış araştırmadıysam sürümle alakalı yani bir güncellemeyle çözerler yakında.arkadaşlar tek block skyblok yüklemiştim ama hata veriyor yazanları yaptım ama aynı hatayı veriyor
öyle bi doya çıkmıyor karşımaOyun dosyalarına gir (uygulamaya sağ tıkla ”dosyalar” yazana gir yani) oradan “Old-TLauncher“ exe’siyle başlat oyunu çalışacaktır. Yanlış araştırmadıysam sürümle alakalı yani bir güncellemeyle çözerler yakında.
Nasıl çıkmıyor anlamadım?tesekkurler oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle bi doya çıkmıyor karşıma
Sen güncelledin mi?çıkmıyor @!Yardım Lazım!
çıkmıyor @!Yardım Lazım!
Ama önce direk açmayı dene direk açılmazsa bu dediğimi yapMesaj otomatik birleştirildi:
Bunu aç ama ondan önce win+R bas oraya %appdata% yaz ordan tlauncher ve .minecraft klasörünü sil ondan sonra attığım linkteki tlauncheri kur
Bir de şeyi dene, benim attığım fotoğrafta, üstte yazan şekilde gitmeye çalış “AppData” > “Roaming” > “.minecraft” eğer zaten böyle gidiyorsa bir çözüm daha vardı onu da yazarım.çıkmıyor @!Yardım Lazım!
Aynen bir de bu var.Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu aç ama ondan önce win+R bas oraya %appdata% yaz ordan tlauncher ve .minecraft klasörünü sil ondan sonra attığım linkteki tlauncheri kur
Ama önce direk açmayı dene direk açılmazsa bu dediğimi yap
saol olduMesaj otomatik birleştirildi:
Ama önce direk açmayı dene direk açılmazsa bu dediğimi yap
yaptım teşekkür ederimBir de şeyi dene, benim attığım fotoğrafta, üstte yazan şekilde gitmeye çalış “AppData” > “Roaming” > “.minecraft” eğer zaten böyle gidiyorsa bir çözüm daha vardı onu da yazarım.
Aynen bir de bu var.