Neler Yeni

T launcher açılmama sorunu

Alight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Onur Mert
arkadaşlar tek block skyblok yüklemiştim ama hata veriyor yazanları yaptım ama aynı hatayı veriyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-06-10 151221.png
    Ekran görüntüsü 2021-06-10 151221.png
    10.7 KB · Hit: 134

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
arkadaşlar tek block skyblok yüklemiştim ama hata veriyor yazanları yaptım ama aynı hatayı veriyor
Oyun dosyalarına gir (uygulamaya sağ tıkla ”dosyalar” yazana gir yani) oradan “Old-TLauncher“ exe’siyle başlat oyunu çalışacaktır. Yanlış araştırmadıysam sürümle alakalı yani bir güncellemeyle çözerler yakında.

Alight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Onur Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tesekkurler oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun dosyalarına gir (uygulamaya sağ tıkla ”dosyalar” yazana gir yani) oradan “Old-TLauncher“ exe’siyle başlat oyunu çalışacaktır. Yanlış araştırmadıysam sürümle alakalı yani bir güncellemeyle çözerler yakında.
öyle bi doya çıkmıyor karşıma

Son düzenleme:

Atyxah

80+ Silver

Bunu aç ama ondan önce win+R bas oraya %appdata% yaz ordan tlauncher ve .minecraft klasörünü sil ondan sonra attığım linkteki tlauncheri kur

Bunu aç ama ondan önce win+R bas oraya %appdata% yaz ordan tlauncher ve .minecraft klasörünü sil ondan sonra attığım linkteki tlauncheri kur
Ama önce direk açmayı dene direk açılmazsa bu dediğimi yap

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Bir de şeyi dene, benim attığım fotoğrafta, üstte yazan şekilde gitmeye çalış “AppData” > “Roaming” > “.minecraft” eğer zaten böyle gidiyorsa bir çözüm daha vardı onu da yazarım.

Aynen bir de bu var.

Alight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Onur Mert

saol oldu

Bir de şeyi dene, benim attığım fotoğrafta, üstte yazan şekilde gitmeye çalış “AppData” > “Roaming” > “.minecraft” eğer zaten böyle gidiyorsa bir çözüm daha vardı onu da yazarım.

Aynen bir de bu var.
yaptım teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,954
Üyeler
172,756
Son üye
kerem2255