Neler Yeni

T6 ultra abartildigi kadar varmış

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar çok abartılıyor zannetmiştim hatta bununla ilgili bir konu dahi açmıştım ve herkes abartıldığından da iyi demişti, evde diğer sistem için soğutucu istemiştim ve herkes bunu önermişti ne kadar derece rahatlar dediğimde 10-15 dendi ancak şuanda tamı tamına 43 derece soğuttu 95 derece oynadığım far cry 5 şuan da Max 52 gördü gerçekten nefes kesici

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Arkadaşlar çok abartılıyor zannetmiştim hatta bununla ilgili bir konu dahi açmıştım ve herkes abartıldığından da iyi demişti, evde diğer sistem için soğutucu istemiştim ve herkes bunu önermişti ne kadar derece rahatlar dediğimde 10-15 dendi ancak şuanda tamı tamına 43 derece soğuttu 95 derece oynadığım far cry 5 şuan da Max 52 gördü gerçekten nefes kesici
Çok iyi değerler bende mi alsam ? Aklım karıştı şimdi.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bencede daha düşmez. Kolay takabildin mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Termal macun olarak ne kullandın ?
Coolermasterin bir macunu vardı elimde 2-3 ay önce almıştım, takılması kolay hatta onunla ilgili bir konu bile açtım şuana kadar bütün parçaları rahatlikla takmayı biliyordum ancak hiç soğutucu takmamistim, size tavsiyem takarken ekran kartı ve ramleri çıkartıp takın çok basit oluyor, ilk önce bir ayağını sonra ötekini ayağını geçirip takınca hemen bitiyor, ekran kartı varken 30 dakika uğraştım takamadim çıkartınca 5 dakika sürmedi bile.

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Coolermasterin bir macunu vardı elimde 2-3 ay önce almıştım, takılması kolay hatta onunla ilgili bir konu bile açtım şuana kadar bütün parçaları rahatlikla takmayı biliyordum ancak hiç soğutucu takmamistim, size tavsiyem takarken ekran kartı ve ramleri çıkartıp takın çok basit oluyor, ilk önce bir ayağını sonra ötekini ayağını geçirip takınca hemen bitiyor, ekran kartı varken 30 dakika uğraştım takamadim çıkartınca 5 dakika sürmedi bile.
Alırsam çıkartıp takarım o zaman.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Voltaj kaçta?
Ghz kaçta?
Ryzen 5 3600 ile mi?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
termal macun ?

Top Bottom