Lawrence 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 837 25 Mart 2021 #1 T6 Ultra aldım BIOS üzerinden fan'ları en optimum ayarlara almak istiyorum Fakar BIOS'a girdiğimde sadece CPU Fan ve CHA1 fan var. CPU Fan çalışıyor, CHA1 Fan çalışmıyor ayarları nasıl yapmalıyım ?
T6 Ultra aldım BIOS üzerinden fan'ları en optimum ayarlara almak istiyorum Fakar BIOS'a girdiğimde sadece CPU Fan ve CHA1 fan var. CPU Fan çalışıyor, CHA1 Fan çalışmıyor ayarları nasıl yapmalıyım ?
R rygness 80+ Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 266 Dahası Reaksiyon skoru 230 İsim Ömer mutsuz 25 Mart 2021 #2 Eğer sorunun fan sesi sorunuysa fanların yerini değiştirirsen sorun çözülüyor soğutmadada farkı neredeyse yok
Eğer sorunun fan sesi sorunuysa fanların yerini değiştirirsen sorun çözülüyor soğutmadada farkı neredeyse yok
Lawrence 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 837 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 rygness yazmış: Eğer sorunun fan sesi sorunuysa fanların yerini değiştirirsen sorun çözülüyor soğutmadada farkı neredeyse yok Devamı için tıklayın... Ses değil hocam, En iyi soğutma için istiyorum. Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Mart 2021 rygness yazmış: Eğer sorunun fan sesi sorunuysa fanların yerini değiştirirsen sorun çözülüyor soğutmadada farkı neredeyse yok Devamı için tıklayın... Soğutucuyu zar zor montajladım. Ekran kartına teması var ama baskı yapmıyor dokunuyor sadece.
rygness yazmış: Eğer sorunun fan sesi sorunuysa fanların yerini değiştirirsen sorun çözülüyor soğutmadada farkı neredeyse yok Devamı için tıklayın... Ses değil hocam, En iyi soğutma için istiyorum. Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Mart 2021 rygness yazmış: Eğer sorunun fan sesi sorunuysa fanların yerini değiştirirsen sorun çözülüyor soğutmadada farkı neredeyse yok Devamı için tıklayın... Soğutucuyu zar zor montajladım. Ekran kartına teması var ama baskı yapmıyor dokunuyor sadece.