Neler Yeni

T6 Ultra montaj işlemi nasıl yapılmalı

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dostlar bu güne kadar bilgisayarda bütün parçaları takmayı biliyorum ancak en korktum ve yapmayı beceremediğim iş için sizden yardım istiyorum t6 ultra aldım ancak vida yerleri fanların altında kalıyor bu işlemi yapmak için fanları çıkartmak vs mi gerekiyor daha önce t6 ultra montaji yapmış kişiler yorum atarsa sevinirim.

not:en korktuğum parça derken kule tipi soğutucu takmak

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
soğutucuda intel aparatı takılı geldi nasıl cıkaracağımı bulabilmiş değilim hala
Intel aparatı nasıl oluyor bilmiyorum, hocamız gelsin sana yardım edecektir, ben de elime hiç alıp incelemedim T6 Ultra'yı.

Kneeford

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mete
Soğucunun 2 adet klipsi var resimde işaretlediğim alanlara montajlayacaksınız klipsleri önce klipsin birini takın daha sonra 2.yi takın bu kadar basit ama 2. klipsi takmak için biraz kuvvet uygulamanız gerekiyor korkmayın kuvvet uygularken.

Ekler

• aa.png
    aa.png
    555.3 KB · Hit: 83

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Ekran kartı ram ve işlemci fanını çıkar sonra ya işlemci kutusunda yada anakartın kutusunda olması lazım gelen braketleri çıkar. Onları üstteki çentik üste bakıcak alttakide alta sonra macunu sür ondan sonra ise ilk başta üst tarafı tak sonra üstten güç uygula mandalıda iktir .

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Ekran kartı ram ve işlemci fanını çıkar sonra ya işlemci kutusunda yada anakartın kutusunda olması lazım gelen braketleri çıkar. Onları üstteki çentik üste bakıcak alttakide alta sonra macunu sür ondan sonra ise ilk başta üst tarafı tak sonra üstten güç uygula mandalıda iktir .
Soğucunun 2 adet klipsi var resimde işaretlediğim alanlara montajlayacaksınız klipsleri önce klipsin birini takın daha sonra 2.yi takın bu kadar basit ama 2. klipsi takmak için biraz kuvvet uygulamanız gerekiyor korkmayın kuvvet uygularken.
tamam dostlar benim sormak istediğim asıl soru intel aparatı ile takılı gelmiştin ondan sormuştum yarın takacam geri dönüş yaparım

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Kutudan gelen o yuvarlak aparat intel işlemciler için. Vidalama işlemi de yok. Ana kartın kutusundan çıkan fotoğraftaki iki aparatı önce ana karta montajlıyorsun. Bunu yaparken dikkat et ana kartın arkasındaki ayna düşmesin arka kapağı açarak yapman daha iyi olur. Bu işlemi yaptıktan sonra da direkt olarak soğutucunun mandallarını fotoğraftaki kırmızı dairenin içindekilere geçiriyorsun işlem bu kadar. Ledi dışarıda olan fan kasanın önüne doğru gelecek şekilde montajla.

Adsız5.png

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Kutudan gelen o yuvarlak aparat intel işlemciler için. Vidalama işlemi de yok. Ana kartın kutusundan çıkan fotoğraftaki iki aparatı önce ana karta montajlıyorsun. Bunu yaparken dikkat et ana kartın arkasındaki ayna düşmesin arka kapağı açarak yapman daha iyi olur. Bu işlemi yaptıktan sonra da direkt olarak soğutucunun mandallarını fotoğraftaki kırmızı dairenin içindekilere geçiriyorsun işlem bu kadar. Ledi dışarıda olan fan kasanın önüne doğru gelecek şekilde montajla.

Alıntıyı görüntüle
ana kart kutusunda aparatı yollamamışlar usta başlayacam itopyaya vallaha pişman oldum ya, 2 tane sistem aldım iki ana kart kutusunda da aparat yok

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
ana kart kutusunda aparatı yollamamışlar usta başlayacam itopyaya vallaha pişman oldum ya, 2 tane sistem aldım iki ana kart kutusunda da aparat yok
Konu itopya olunca şaşırmıyorum artık. İstersen yarın müşteri hizmetlerini ara gönderirler umarım. Napıyorlar bu aparatları acaba ana kartın kutusundan alıp satıyorlar ki bir kaç kişide de yoktu forumda.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
daha oyunu vermeyen adamdan ne bekliyorsun ki zaten
Müşteri hizmetleriyle uğraşmak istemezsen şu linkten satın alabilirsin ama bence yine de arayıp iste çünkü o parça size ait ve ana kartın orijinal kutusundan çıkıyor.

Son düzenleme:

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
eski sistemin üstünden 1 yıl geçti bu sistem de alalı 1-2 ay oldu ayıptır söylemesi s***sen yollamazlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha oyunu vermeyen adamdan ne bekliyorsun ki zaten
İşlemci kutusunun içerisine falan da bak. Arkadaşımda işlemci kutusundan çıkmıştı.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Müşteri hizmetleriyle uğraşmak istemezsen şu linkten satın alabilirsin ama bence yine de arayıp iste çünkü o parça size ait ana kartın orijinal kutusundan çıkıyor.

hiç bir şekilde geri dönüş alamıyorum ki heriflerden

İşlemci kutusunun içerisine falan da bak. Arkadaşımda işlemci kutusundan çıkmıştı.
bir bakayım

tamamdır birini buldum öteki fan kutusunu bulursam onuda bulacam inşallah :D

Müşteri hizmetleriyle uğraşmak istemezsen şu linkten satın alabilirsin ama bence yine de arayıp iste çünkü o parça size ait ana kartın orijinal kutusundan çıkıyor.

aparatı buldum ancak kullanacağım vida yok sanırsam bir tane uyan vida buldum ancak ondan da 2 tane var

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,396
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom