Neler Yeni

Yardım T6 Ultra Montaj

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Youtubede izlediğim vidolarda insanlar montajlarken çok zorlanmış ben da sistem 2 aldım bileşenlerden anlıyorum ama bilgisayarı montajlama falan o işlerde iyi değilim deneyimim yok fazla çoğu kişi anakartı söküp takmış ben anakartı sökmeden takma şansım var mı ya da bu konuda daha önce açılmış bir rehber varsa link atar mısınız

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bu konuyu açan hocamıza sorabilirsiniz, konuya mesaj olarak veya özelden mesaj atın hocaya.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Bende 1-2 haftaya alıcağım kesinlikle bende takmakta biraz tereddütteyim olmazsa amcam ile takarız. Eğer olurda takarsanız ve performansı test ederseniz yazar mısınız hocam ?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bende 1-2 haftaya alıcağım kesinlikle bende takmakta biraz tereddütteyim olmazsa amcam ile takarız. Eğer olurda takarsanız ve performansı test ederseniz yazar mısınız hocam ?
Hocam attığım konuya bi' bakın zaten onda sıcaklığı falan verilmiş, beklemeyin diye diyorum :D.

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha almadım da-sistem2 elime gelince işlemci ısınırsa alıcam ısınmazsa bir süre stok soğutucu kullanıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,483
Üyeler
165,833
Son üye
haktanmcq
Top Bottom