Neler Yeni

T6 ultra nasıl takılır?

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
İşlemcim R5 3600 - Anakart B550-A pro nasıl takıldığını anlayamadım yardım eder misiniz?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Youtubede bir sürü video var. Görsel olarak daha iyi anlarsın. Buradan yazarak ne kadar yardımcı olabiliriz ki?

Rikka

80+ Bronze
İşlemcim R5 3600 - Anakart B550-A pro nasıl takıldığını anlayamadım yardım eder misiniz?
Dikkatli ol.Bazi kişiler çok büyük kuvvet uygula dicekler.Onları takma.Kulakçığı kırarsın yoksa benim gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prime95 testine sok.Islemci ısınsın.Sonra fanı çıkart.Yoksa bu videodaki gibi olur ve işlemciye zarar verirsin.

BeKeAz

80+ Bronze
Hocam bende taktım çok 2 gün önce ilk başta işlemcinin üstüne yerleştirip tahmini ne kadar kulakçıkları açman gerektigini hesapla 2 taraftan eşit olarak esnetmeye bak daha sonra halledince termal macunu sık ve tak aşırı esnetme tutma yapmaz sonra fazlada güç uygulama kırma çok kaliteli degil malzemesi daha çok alt taraf ve üst tarafın tam orta yerinden tutararak esnetmeye çalış

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lan ben buna sinir oldum hala takamadım ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Can ÖZDEMİR
Lan ben buna sinir oldum hala takamadım ya
ilk başta biraz sorun yaşarsın ben de öyleydim am4 clipsleri var anakartı alırken gelen onları tak sonra fanın bir kulakçığını sağa ya da sola eğerek tak sana tavsiyem hangi kulakçığın üstünde 3 çizgi varsa onu en son takmaya çalış ona birazcık fazla kuvvet uygulayacan ha bir de bunu yaparken clipsleri gevşet bir iki tur döndür ki clipsler yukarı çıkabilsin yoksa baya zor olur senin için

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk başta biraz sorun yaşarsın ben de öyleydim am4 clipsleri var anakartı alırken gelen onları tak sonra fanın bir kulakçığını sağa ya da sola eğerek tak sana tavsiyem hangi kulakçığın üstünde 3 çizgi varsa onu en son takmaya çalış ona birazcık fazla kuvvet uygulayacan ha bir de bunu yaparken clipsleri gevşet bir iki tur döndür ki clipsler yukarı çıkabilsin yoksa baya zor olur senin için
Sanırsam 100 konu açılacak bununla ilgili . Çünkü acayip Takması :D
Zor değilmiş ben malmışım.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör