İşlemcim R5 3600 - Anakart B550-A pro nasıl takıldığını anlayamadım yardım eder misiniz?
Dikkatli ol.Bazi kişiler çok büyük kuvvet uygula dicekler.Onları takma.Kulakçığı kırarsın yoksa benim gibi.İşlemcim R5 3600 - Anakart B550-A pro nasıl takıldığını anlayamadım yardım eder misiniz?
Prime95 testine sok.Islemci ısınsın.Sonra fanı çıkart.Yoksa bu videodaki gibi olur ve işlemciye zarar verirsin.
Hocam bende taktım çok 2 gün önce ilk başta işlemcinin üstüne yerleştirip tahmini ne kadar kulakçıkları açman gerektigini hesapla 2 taraftan eşit olarak esnetmeye bak daha sonra halledince termal macunu sık ve tak aşırı esnetme tutma yapmaz sonra fazlada güç uygulama kırma çok kaliteli degil malzemesi daha çok alt taraf ve üst tarafın tam orta yerinden tutararak esnetmeye çalışİşlemcim R5 3600 - Anakart B550-A pro nasıl takıldığını anlayamadım yardım eder misiniz?
ilk başta biraz sorun yaşarsın ben de öyleydim am4 clipsleri var anakartı alırken gelen onları tak sonra fanın bir kulakçığını sağa ya da sola eğerek tak sana tavsiyem hangi kulakçığın üstünde 3 çizgi varsa onu en son takmaya çalış ona birazcık fazla kuvvet uygulayacan ha bir de bunu yaparken clipsleri gevşet bir iki tur döndür ki clipsler yukarı çıkabilsin yoksa baya zor olur senin içinLan ben buna sinir oldum hala takamadım ya
Sanırsam 100 konu açılacak bununla ilgili . Çünkü acayip Takmasıİşlemcim R5 3600 - Anakart B550-A pro nasıl takıldığını anlayamadım yardım eder misiniz?
ilk başta biraz sorun yaşarsın ben de öyleydim am4 clipsleri var anakartı alırken gelen onları tak sonra fanın bir kulakçığını sağa ya da sola eğerek tak sana tavsiyem hangi kulakçığın üstünde 3 çizgi varsa onu en son takmaya çalış ona birazcık fazla kuvvet uygulayacan ha bir de bunu yaparken clipsleri gevşet bir iki tur döndür ki clipsler yukarı çıkabilsin yoksa baya zor olur senin için
Zor değilmiş ben malmışım.Sanırsam 100 konu açılacak bununla ilgili . Çünkü acayip Takması
İntelin stok fanimi var himmmmHiç T6 Ultra fan takmadım ama intel stok fanı takmak daha zordur diye düşünüyorum