Nauu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 142
- İsim
- Burak CAM
Neredeyse 6 yıldır vodafone net kullanıyorum. 1 ay önce taahhüt yenilemek için 71 lira ödediğim 24mb vdsl paketine ilk 3 ay 79 lira sonraki aylar 94 lira 24 aylık teklif sundular araştırıp geri döneceğimi söyledim, gün içinde 3 kere arayan müşteri hizmetleri 1 ay boyunca hiç aramadı. Bu gün ben müşteri hizmetlerini aradım aynı paket için ilk 3 ay 134 lira sonraki aylar için 154 lira üzerinden taahhüt yenileyeceklerini, daha önce sundukları teklifin yeterli kullanıcıya ulaştığını ve en düşük verecekleri fiyatın bu olduğunu dile getirdiler.
Şimdi asıl sorum şu vodafone ile taahhüttüm 15 gün sonra bitiyor ben netspeed firmasına geçmek istiyorum. Başvuruyu taahhüt bitmeden yapsam vodafone benden cayma bedeli alabilir mi daha önce tecrübe etmiş birileri varsa herhangi bir sorunla karşılaştılar mı bilmek isterim.
Şimdi asıl sorum şu vodafone ile taahhüttüm 15 gün sonra bitiyor ben netspeed firmasına geçmek istiyorum. Başvuruyu taahhüt bitmeden yapsam vodafone benden cayma bedeli alabilir mi daha önce tecrübe etmiş birileri varsa herhangi bir sorunla karşılaştılar mı bilmek isterim.