Neler Yeni

Taahhüt bitimine 15 gün kala başka firmaya geçsem cayma bedeli öder miyim ?

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Neredeyse 6 yıldır vodafone net kullanıyorum. 1 ay önce taahhüt yenilemek için 71 lira ödediğim 24mb vdsl paketine ilk 3 ay 79 lira sonraki aylar 94 lira 24 aylık teklif sundular araştırıp geri döneceğimi söyledim, gün içinde 3 kere arayan müşteri hizmetleri 1 ay boyunca hiç aramadı. Bu gün ben müşteri hizmetlerini aradım aynı paket için ilk 3 ay 134 lira sonraki aylar için 154 lira üzerinden taahhüt yenileyeceklerini, daha önce sundukları teklifin yeterli kullanıcıya ulaştığını ve en düşük verecekleri fiyatın bu olduğunu dile getirdiler.
Şimdi asıl sorum şu vodafone ile taahhüttüm 15 gün sonra bitiyor ben netspeed firmasına geçmek istiyorum. Başvuruyu taahhüt bitmeden yapsam vodafone benden cayma bedeli alabilir mi daha önce tecrübe etmiş birileri varsa herhangi bir sorunla karşılaştılar mı bilmek isterim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emir Yılmaz
Neredeyse 6 yıldır vodafone net kullanıyorum. 1 ay önce taahhüt yenilemek için 71 lira ödediğim 24mb vdsl paketine ilk 3 ay 79 lira sonraki aylar 94 lira 24 aylık teklif sundular araştırıp geri döneceğimi söyledim, gün içinde 3 kere arayan müşteri hizmetleri 1 ay boyunca hiç aramadı. Bu gün ben müşteri hizmetlerini aradım aynı paket için ilk 3 ay 134 lira sonraki aylar için 154 lira üzerinden taahhüt yenileyeceklerini, daha önce sundukları teklifin yeterli kullanıcıya ulaştığını ve en düşük verecekleri fiyatın bu olduğunu dile getirdiler.
Şimdi asıl sorum şu vodafone ile taahhüttüm 15 gün sonra bitiyor ben netspeed firmasına geçmek istiyorum. Başvuruyu taahhüt bitmeden yapsam vodafone benden cayma bedeli alabilir mi daha önce tecrübe etmiş birileri varsa herhangi bir sorunla karşılaştılar mı bilmek isterim.
Ben tahattütüm bitmeden 5,6 gün önce tt den turknete geçtim. Cayma bedeli çıkarmadılar. Sizede tavsiyem son 5,6 gün kala geçiş yapmanız

• Beğen
Reaksiyonlar: Nauu

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Gozalak
Son fatura dönemi içinde geçiş yaparsanız sıkıntı olmaz

• Beğen

KaraSex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
kara sex
taahhütsüz ücret / 15 gün olur. artık taahhütsüz ücret ne kadardır bilemem

• Beğen

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Hocam bende ayni durumdaydim ve bende NetSpeed gectim. TT kullaniyordum 15 gune 130tl fiyat cikardilar. Size tavsiyem NetSpeed'e en kisa surede basvuru atip belgeleri gonderin onlar gecis islemini ne zaman yapalim dicekler sizde taahhut surenizin bitmesine 4 gun onceyi soyleyin bu sekilde cezadan kurtulursunuz. 4 gun dememenin sebebi araya haftasonu girerse gecis islemi olmuyor 48 saatte kurulum suresi veriyorlar zaten 3 4 gun ideal. Ben bu sekilde gectim ve NetSpeedden memnunum. Eğer NetSpeedi indirimli fiyatla kullanmak isterseniz başvuru atarken LRS7H5 kodunu kullanabilirsiniz. Hem indirimli fiyatla kullanirsiniz hemde bana destek verirsiniz. ☺️

• Beğen

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende ayni durumdaydim ve bende NetSpeed gectim. TT kullaniyordum 15 gune 130tl fiyat cikardilar. Size tavsiyem NetSpeed'e en kisa surede basvuru atip belgeleri gonderin onlar gecis islemini ne zaman yapalim dicekler sizde taahhut surenizin bitmesine 4 gun onceyi soyleyin bu sekilde cezadan kurtulursunuz. 4 gun dememenin sebebi araya haftasonu girerse gecis islemi olmuyor 48 saatte kurulum suresi veriyorlar zaten 3 4 gun ideal. Ben bu sekilde gectim ve NetSpeedden memnunum. Eğer NetSpeedi indirimli fiyatla kullanmak isterseniz başvuru atarken LRS7H5 kodunu kullanabilirsiniz. Hem indirimli fiyatla kullanirsiniz hemde bana destek verirsiniz. ☺️
5 mayıs da taahhüt bitiyor tamda bayrama denk geliyor sıkıntı :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

taahhütsüz ücret / 15 gün olur. artık taahhütsüz ücret ne kadardır bilemem
210 lira gibi bir şeyler zırvaladı taahhütsüz fiyatına öyle oluyorsa taahhüt bittikten sonrada kullandığım gün kadar öderim o zaman

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kalan Gün Ücretini İndirimsiz Fiyatın Toplamı Kadar Ödersiniz Taahhüt Bitiminiz Bayrama Denk Geliyorsa Şimdiden Başlatın İşlemleri Biraz Yavaşlar Bu Konuda 3-5 Güne İşlemler Tamamlansa Geri Kalan Günler İçin 100TL Civarı Ödersiniz Tahminimce.

• Beğen

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
5 mayıs da taahhüt bitiyor tamda bayrama denk geliyor sıkıntı :)

210 lira gibi bir şeyler zırvaladı taahhütsüz fiyatına öyle oluyorsa taahhüt bittikten sonrada kullandığım gün kadar öderim o zaman
Mecbur bayramdan oncesine yapmaniz gerekiyor o zaman 30 ve 31 i de hafta sonu yani en gec 29una kurulmasi gerek 9 gun oncesine kurulum tarihi vermek kurtarir gibi hatta 10 gun oncesi daha garanti olur. Taahhut ucreti cikmaz diye dusunuyorum yinede ama ciksa bile kurulum ucretinden az olur yani yinede avantajli olursunuz.

Ek olarak kargoyu en kisa surede gonderin ki islemler uzamasin.

• Beğen
Top Bottom