Neler Yeni

Taahhüt cezası ödemeden aboneliği iptal ettirmek

ibadieren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İbadi Eren Karak
https://medium.com/türkiye/taahhütlü-i̇nternet-aboneliğimi-cayma-bedeli-olmadan-nasıl-i̇ptal-ettirdim-7d7821f0b4dd
Arkadaşlar şuan 24 mbps pakete 110 tl ödüyorum nisanda taahhüdüm bitiyor ama hiç memnun değilim oyunda sürekli ping drop yiyorum 200e çıkıp geri düşüyor . Yeni taahhüt yapıp da 120 tl lere 35mbps bayılmak istemiyorum.Bu linkteki adamın yaptığını yapabilir miyim nasıl olsa orda bal gibi kanun var ne kadar uğraşırım çok mu zahmetli olur? Teşekkür ederim.

https://medium.com/türkiye/taahhütlü-i̇nternet-aboneliğimi-cayma-bedeli-olmadan-nasıl-i̇ptal-ettirdim-7d7821f0b4dd
Arkadaşlar şuan 24 mbps pakete 110 TL ödüyorum nisanda taahhüdüm bitiyor ama hiç memnun değilim oyunda sürekli ping drop yiyorum 200e çıkıp geri düşüyor . Yeni taahhüt yapıp da 120 TL lere 35mbps bayılmak istemiyorum.Bu linkteki adamın yaptığını yapabilir miyim nasıl olsa orda bal gibi kanun var ne kadar uğraşırım çok mu zahmetli olur? Teşekkür ederim.
Ben 8 mbps kullanıyorum hiç ping sorunum olmadı

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558
Şimdi sen Ankara'da yaşıyorsun ama o blog yazarının yaşadığı şehir İstanbul olabilir, altyapıdan dolayı bunları düşünmek saçma. Daha uygun fiyata araştırarak daha iyi bir internet bulabilirsin.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bence önce bir ne kadar taahüt çıkacagını sor.
taahüt bitmeye yaklaştıkca ücret azalır. Çıkan miktar az çıkarsa onu ödeyebilirsin.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar şuan 24 mbps pakete 110 TL ödüyorum nisanda taahhüdüm bitiyor ama hiç memnun değilim oyunda sürekli ping drop yiyorum 200e çıkıp geri düşüyor . Yeni taahhüt yapıp da 120 TL lere 35mbps bayılmak istemiyorum.Bu linkteki adamın yaptığını yapabilir miyim nasıl olsa orda bal gibi kanun var ne kadar uğraşırım çok mu zahmetli olur? Teşekkür ederim.
Download hızının ping ile pek alakası yok.

ibadieren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İbadi Eren Karak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 8 mbps kullanıyorum hiç ping sorunum olmadı
abim de benim gibi bilgisayar başında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Download hızının ping ile pek alakası yok.
ama paketler arası var 16 kullanıyordum 24e geçince dünyalar kadar fark etti

Bence önce bir ne kadar taahüt çıkacagını sor.
taahüt bitmeye yaklaştıkca ücret azalır. Çıkan miktar az çıkarsa onu ödeyebilirsin.
taşınmadan önce 500tl falandı.şimdi taşındık taşınınca 24 mbps e çıktı 1000tl diyorlar

Şimdi sen Ankara'da yaşıyorsun ama o blog yazarının yaşadığı şehir İstanbul olabilir, altyapıdan dolayı bunları düşünmek saçma. Daha uygun fiyata araştırarak daha iyi bir internet bulabilirsin.
4 senelik kullanıcısıyım.Bir kere de iyiki Türk telekom almışım diyemedim.Altyapı var fiyatlar çok uçuk.

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558
4 senelik kullanıcısıyım.Bir kere de iyiki Türk telekom almışım diyemedim.Altyapı var fiyatlar çok uçuk.
Türk Telekom zaten pişmanlık, altyapısı doğru dürüst olmayan bir firma. Alternatif olarak Kablonet'in 100 Güldüren kampanyasına bakabilirsin.

ibadieren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İbadi Eren Karak
Türk Telekom zaten pişmanlık, altyapısı doğru dürüst olmayan bir firma. Alternatif olarak Kablonet'in 100 Güldüren kampanyasına bakabilirsin.
bu taahhüt olmasa anında ona geçecektim de işte.

xenpiee

80+
Dostum eğerki taahütten dolayı çıkamıyorsan ve sana vaat edilen internet verilmiyorsa tüketici mahkemesine başvur her türlü iptal ediyorlar diye biliyorum. Bir kaç gün uğraşırsın ama değer. Ayrıca o fiyatlara millenicom yada türknet gibi sağlayıcılar çok daha fazla mbps'e internet veriyorlar. TTnet ve süperonline pişmanlıktan başka bir şey değil. Dediğim gibi birkaç gün uğraşırsın ancak değer sonrasında al millenicomdan 110 tl ye 100 mbps paketi tadını çıkar.

KabloNet'in heryerde altyapısı olmayabiliyor dostum altyapıdan sorgulatırsa bakabilir ancak en mantıklı sağlayıcılar kablonet ve millenicom.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,085
Üyeler
161,195
Son üye
turab44
Top Bottom