Neler Yeni

Taahhüt imzalamadan vazgeçebilir miyim?

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
Merhaba. Ayın 11 inde Türk Telekom a başvuru yaptım kurulum için hala gelmediler. Sadece telefondan onaylıyorum dedim. Henüz taahhüt imzalamadım vazgeçebilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisi olan var mı?

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sesli onayın tek başına bir şey ifade edeceğini sanmıyorum. Şu an destek sistemi açıksa eğer arayıp iptal ettiğinizi söyleyin. Açık değilse sabah ilk işiniz bu olsun. Çünkü onay versen bile gelip sana imza attırıyorlar. Sesli onay yeterli olsa neden imza attırsınlar :)
Taahhütname imzalanmadığı sürece her türlü vazgeçebilirsiniz.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,723
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Merhaba. Ayın 11 inde Türk Telekom a başvuru yaptım kurulum için hala gelmediler. Sadece telefondan onaylıyorum dedim. Henüz taahhüt imzalamadım vazgeçebilir miyim?

Bilgisi olan var mı?
Bildiğim kadarıyla edebilirsin ama etmemen için elinden geleni yaparlar.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz

Bilgisi olan var mı?
Sözleşmeye imza atmadığın, e-Devlet ile veya Telekom'un kendi uygulamasından resmi kayıtlar altında onay beyanında bulunmadığın sürece ön talep gibi yasal bağ oluşturmayan sesli onaylardan dilediğin zaman cayabilirsin.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sözleşmeye imza atmadığın, e-Devlet ile veya Telekom'un kendi uygulamasından resmi kayıtlar altında onay beyanında bulunmadığın sürece ön talep gibi yasal bağ oluşturmayan sesli onaylardan dilediğin zaman cayabilirsin.
Teşekkürler caydım.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam türktelokom almıştık biz. adam gelmişti eve. bir şeyler yapmıştı. sonra altypıda bir bozukluk var dedi. elektirikçiye derseniz yapar dedi. sorunun ne olduğunu unuttum. neyse biz hiç kullanmadık interneti. sonraki gün iptal ettik. aktivasyon + modeme 500tl gibi bir rakam bayılmıştık. aktivasyon sizde olur mu bilmiyorum.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam türktelokom almıştık biz. adam gelmişti eve. bir şeyler yapmıştı. sonra altypıda bir bozukluk var dedi. elektirikçiye derseniz yapar dedi. sorunun ne olduğunu unuttum. neyse biz hiç kullanmadık interneti. sonraki gün iptal ettik. aktivasyon + modeme 500tl gibi bir rakam bayılmıştık. aktivasyon sizde olur mu bilmiyorum.
Ben aktivasyon falan yaptırmadım kurulum bile yapılamadı ıslak imza da atmadım. Rahatça başvuruyu iptal edebildim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,215
Üyeler
163,444
Son üye
Smttmms
Top Bottom