Neler Yeni

taahhütten ne kadar süre kala çıkabilirim.

theraven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Rıfat Osanmaz
Aslında şu zamana kadar türk telekom sağlayıcısından oldukça memnundum son 1 aydır leş gibi hızlar pinglerden dolayı beni delirttiler 50mb almam gerekirken 10-20 civarlarında geziniyor 8 upload almam gerekirken 0.7 yi anca görüyor bu durumda beni çok sinir etti 10.02.2022 tarihinde başlattığım taahüttüm 10.02.2024 te bitiyor ama ben şuanda çıkabilir miyim çıkmam mümkünmüdür bilgisi olanlar yazabilirler mi hazır altyapıma fiberde gelmişken bir an önce türk telekomdan kurtulmak istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Secretboy
Bildiğim kadarıyla vaad edilen hızları sunamıyolarsa taahütname den ücretsiz fesih edebilyorsun ama sen yinede bi araştır

HelpmeBabe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan
1 yıldan uzun tahattutler geçersizdir internette detaylı açıklamasi var incele lutfen

Öğrenen_biri

80+ Bronze
firmayı arayıp sorununu bildirdin mi? Genelde bir hata olup olabiliyor. Ben birkaç defa öenmsiz anımda yaşadım aradığımda hemen çözülmüştü. Yok bildirip defalarca oluyorsa fesih hakkın var.

WhoCares

80+ Gold
hat değelerine ve evindeki tesisata baktır ilk önce ondan sonra şansını denersin diğer türlü yüklü miktarda ücret ödersin

theraven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Rıfat Osanmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
firmayı arayıp sorununu bildirdin mi? Genelde bir hata olup olabiliyor. Ben birkaç defa öenmsiz anımda yaşadım aradığımda hemen çözülmüştü. Yok bildirip defalarca oluyorsa fesih hakkın var.
aradım 30 dakika içinde çözülceğini söylediler 1 saat geçti tekrar aradım bu sefer 48 saat içinde çözülceğini söylediler böyle böyle erteleyecekler gibi geliyor zaten bu sürede 2 ayıda eritip geçirirler

Kadireyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kadir Öztürk
Aslında şu zamana kadar türk telekom sağlayıcısından oldukça memnundum son 1 aydır leş gibi hızlar pinglerden dolayı beni delirttiler 50mb almam gerekirken 10-20 civarlarında geziniyor 8 upload almam gerekirken 0.7 yi anca görüyor bu durumda beni çok sinir etti 10.02.2022 tarihinde başlattığım taahüttüm 10.02.2024 te bitiyor ama ben şuanda çıkabilir miyim çıkmam mümkünmüdür bilgisi olanlar yazabilirler mi hazır altyapıma fiberde gelmişken bir an önce türk telekomdan kurtulmak istiyorum.
Sanırım taahhüt 2 yıllık. Hiç bir şey ödemeden iptal edebilirsin. Seni korkutmaya çalışırlar şu kadar ücret vs diye. Birde eğer ki teknik bir sorundan ötürü ise yine çıkabilirsin ama tüketici heyetinde bilirkişi inceliyor onu. Sonuç olarak taahhüt 2 yıllık ise hiç bir şey ödemeden iptal edebilirsin eğer ki ücretini almaya kalkarlarsa tüketici mahkemesine başvurursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,551
Üyeler
168,647
Son üye
gemlikli
Top Bottom