Neler Yeni

Tab S7 fe mi tab s9 femi alınır

LegolaSke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sercan
Bütçe
10000
arkadaslar merhaba ben bu tab s7 fe ile s9 fe arasında çok kaldım kriterlerim ömürlük olsın kasma donma olmasın hem oyun hem filmde üzmesin bide ders çalışıcam ama ders ve film daha çok iZliyiceğim ve notu ve kalemi kullanıcağım. tamam s7 biraz eski ama ekranı çok büyük arkadaşlar ve şuan s7 ve s9 a da bütçem yetiyor ama büyük ekran olsa daha iyi olur sizce hangisini alayım. s9 plus demeyin çünkü bütçem yetmiyor, ya büyük ekran eski tablet s7 alıcam yada yeni tablet küçük ekran yeni teknolojileri olan s9 alıcam fikir verirmisiniz büyük ekranın ne gibi + sı var büyük asam dahamı iyi olur yoksa o kadarda şart değilmi kendi düşüncelerinizi belirtiniz

arkadaslar merhaba ben bu tab s7 fe ile s9 fe arasında çok kaldım kriterlerim ömürlük olsın kasma donma olmasın hem oyun hem filmde üzmesin bide ders çalışıcam ama ders ve film daha çok iZliyiceğim ve notu ve kalemi kullanıcağım. tamam s7 biraz eski ama ekranı çok büyük arkadaşlar ve şuan s7 ve s9 a da bütçem yetiyor ama büyük ekran olsa daha iyi olur sizce hangisini alayım. s9 plus demeyin çünkü bütçem yetmiyor, ya büyük ekran eski tablet s7 alıcam yada yeni tablet küçük ekran yeni teknolojileri olan s9 alıcam fikir verirmisiniz büyük ekranın ne gibi + sı var büyük asam dahamı iyi olur yoksa o kadarda şart değilmi kendi düşüncelerinizi belirtiniz
S7FE kısılmış S9FE'dir. S9FE alın. S7FE'de kasma sorunları vs var.

LegolaSke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S7FE kısılmış S9FE'dir. S9FE alın. S7FE'de kasma sorunları vs var.
hocam s7 dah büyük o kadar donuyormu gerçwkten s7 alsam çok donma konusunda sıkıntı çıkarıcaksa almaktan vazgeçicem

Shourd

80+ Gold
S9 fe plus iyidir bütçe varsa son zamanlarda yükseldi düşmesini bekleyin fiyatın

Aksy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Tamer
Ayın 8 inde prime indirimleri başlıycak amazonda Plus modelini kovala derim.

peki s10fe çıkıcakmı bi biginiz varmı çünkü s10 serisi satışta fakat s10 fe henüz çımamıştı ne zaman çıkıcak diye arattığımda ise yanıt bulamadım
S10 yeni çıktı. FE'sine daha var. Ayrıca S10 serisi bana göre fiyasko. Tab S9 Plus kullanıcısı olarak takasa girerim diye düşündüm.
6 Aylık şuan piyasası 31K olan tablete 18K teklif verdiler. Kampanya desteğiyle 21K oluyor. Görüntü olarak S9'dan çirkin. Tek farkı işlemci, o da soru işareti. He bide yansıma engelleyici ekran koymuşlar. Ama asla 16-17K fark vermem bunun için. Sizde S10FE filan beklemeyin S9FE alın geçin.

Top Bottom