T

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• T
      thisman, Max 12k Bütçe ile 24" Monitör başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kaliteli olsun usb hub,type-c vs. paket dolu olsun diye çıktım da sonrasında indim o bütçeden şu an max 12-13 en baba 14 diyorum kendimce. Oled ise almam...
    • T
      Gigabyte M27UP'ye ne dersiniz? Veya daha ucuz f/p 27" öneriniz var mıdır?
    • T
      çok üst düzey olmasına gerek yoksa James Donkey raverl r40
    • T
      Tamamdır fikriniz için teşekkürler 27" 2K bakacağım. 1787899639 Oled yanığı mevzusu az çok çözüldüğü söylense de veya yanmama garantisi-sigortası mevcut...
    • T
      Şu ana kadar hiç monitör kullanmadım hep laptop un ekranını kullandım ve de ayrıca monitör alıp almama konusunda kararsızım başta 27" kaliteli bir şey...
    • T
      thisman, Monitör kategorisinde Max 12k Bütçe ile 24" Monitör başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar, Yazılım ve medya tüketimi ve de (belki) hikayeli oyunlar için monitör bakıyorum yani odak noktam görsel kalite ve genel kalitesi tercihen typce-c...
    • T
      thisman, Klavye kategorisinde %75 Boyutunda Klavye Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Klavyeye ihtiyacım var %75, yumuşak ve sessiz oluşu haricinde ölçütüm yok. Oyun oynamayacağım gecikmesi taraması umurumda değil. Minimum bütçe ile dediğim...
    • T
      thisman, Yardım Gigabyte M27up Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Şu an izleme imkanım yok gün içinde izlerim abi güvenilir biri ancak yaklaşık 14k'ya hem de 4K sunduğu şeyler bi tık fazla değil mi bu fiyata? Birde markayı...
    • T
      thisman, Monitör kategorisinde Yardım Gigabyte M27up Alınır mı? başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar yazılım ve medya tüketimi için monitör bakıyordum sonuç olarak bunu buldum. 27" 4K monitör olarak renk ve görüntü kalitesi iyi duruyor fiyat...
    • T
      thisman, Öneri 27" 2k veya 4k Monitör Öneri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bunda hem bütçe hem oled durumu var. Saatlerce aynı kod satırı açık kalacak oled yanığı işi var problem yaşamaz mıyım uzun vadede? Ve de 0.03ms ile 320hz...
    • T
      thisman, Öneri 27" 2k veya 4k Monitör Öneri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Onu ve abisi olan C2A Pro çok övülüp reklamı yapılıyor şu aralar. Onun hakkındaki soru işaretim VA türevi hfs ekran kullanıyor 1. ekran mat duruyor 2.VA...
    • T
      thisman, Monitör kategorisinde Öneri 27" 2k veya 4k Monitör Öneri başlıklı bir konu açtı.
      Yazılım ve medya tüketimi için monitör bakıyorum. Önem verdiğim kısım görüntü kalitesi ve renkler oyun önemli değil yüksek hz e ihtiyacım yok. Bu doğrultuda...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,033
Üyeler
202,473
Son üye
sml.arc
Geri