Kaliteli olsun usb hub,type-c vs. paket dolu olsun diye çıktım da sonrasında indim o bütçeden şu an max 12-13 en baba 14 diyorum kendimce. Oled ise almam...
Tamamdır fikriniz için teşekkürler 27" 2K bakacağım.
1787899639
Oled yanığı mevzusu az çok çözüldüğü söylense de veya yanmama garantisi-sigortası mevcut...
Şu ana kadar hiç monitör kullanmadım hep laptop un ekranını kullandım ve de ayrıca monitör alıp almama konusunda kararsızım başta 27" kaliteli bir şey...
Selamlar, Yazılım ve medya tüketimi ve de (belki) hikayeli oyunlar için monitör bakıyorum yani odak noktam görsel kalite ve genel kalitesi tercihen typce-c...
Şu an izleme imkanım yok gün içinde izlerim abi güvenilir biri ancak yaklaşık 14k'ya hem de 4K sunduğu şeyler bi tık fazla değil mi bu fiyata? Birde markayı...
Selamlar yazılım ve medya tüketimi için monitör bakıyordum sonuç olarak bunu buldum. 27" 4K monitör olarak renk ve görüntü kalitesi iyi duruyor fiyat...
Bunda hem bütçe hem oled durumu var. Saatlerce aynı kod satırı açık kalacak oled yanığı işi var problem yaşamaz mıyım uzun vadede? Ve de 0.03ms ile 320hz...
Onu ve abisi olan C2A Pro çok övülüp reklamı yapılıyor şu aralar. Onun hakkındaki soru işaretim VA türevi hfs ekran kullanıyor 1. ekran mat duruyor 2.VA...
Yazılım ve medya tüketimi için monitör bakıyorum. Önem verdiğim kısım görüntü kalitesi ve renkler oyun önemli değil yüksek hz e ihtiyacım yok. Bu doğrultuda...