Klavyeye ihtiyacım var %75, yumuşak ve sessiz oluşu haricinde ölçütüm yok. Oyun oynamayacağım gecikmesi taraması umurumda değil. Minimum bütçe ile dediğim özellikleri belli kalite standartlarında sunan klavye arıyorum
Şu an izleme imkanım yok gün içinde izlerim abi güvenilir biri ancak yaklaşık 14k'ya hem de 4K sunduğu şeyler bi tık fazla değil mi bu fiyata? Birde markayı hiç duymadım servis marka güvenilirliği vs nedir?
Selamlar yazılım ve medya tüketimi için monitör bakıyordum sonuç olarak bunu buldum. 27" 4K monitör olarak renk ve görüntü kalitesi iyi duruyor fiyat bandında. Haricinde usb hub, type-c ve diğer bağlantı girişleri ile dolu geldi. Uzun vadede oyun içinse fhd 320hz modu var ancak kullanacağımı...
Bunda hem bütçe hem oled durumu var. Saatlerce aynı kod satırı açık kalacak oled yanığı işi var problem yaşamaz mıyım uzun vadede? Ve de 0.03ms ile 320hz benim için gereksiz özellikler.
Onu ve abisi olan C2A Pro çok övülüp reklamı yapılıyor şu aralar. Onun hakkındaki soru işaretim VA türevi hfs ekran kullanıyor 1. ekran mat duruyor 2.VA oluşu ile bakış açısına göre renk doğruluğunda kötüleşmez mi göstermede? Ve de inceleme ve yorumlara baktığım kadarıyla ölü piksel çıkıyor...
Yazılım ve medya tüketimi için monitör bakıyorum. Önem verdiğim kısım görüntü kalitesi ve renkler oyun önemli değil yüksek hz e ihtiyacım yok. Bu doğrultuda 10-16k bütçeye 2K veya 4K monitör olarak ne önerirsiniz?
Pil,ekran,fan ve işlemci gücü gibi sebeplerden Asus tuf a15 r7 4050 laptop umu satıp gerekirse üstüne para ekleyip 30-33bine 2.el macbook almayı düşünüyorum 2.el macbook alınır mı? Nelere dikkat etmeliyim?
Selam,yks öğrencisi olarak çalışma,test çözme onun dışında film dizi izlemek için tablet almak istiyorum ama ikisi arasında kaldım ekran ve işlemciden dolayı S9 fe 12.000 S9 ise 21.500 aradakı 9.000 fark verilir mi sizce hangisi alınır? (ipad veya başka bir şey önermeyin lütfen)
Asus tuf a15 4050 cihazda bilmeden bios kullanıcı sifresi koydum ve şifreyi kaldıramıyorum sadece değiştirme var, bunu kaldırmanın bir yolu var mı? Her açılışta bios kullanıcı şifresi + laptop şifresi girmek zorunda kalıyorum
Pil performansı nasıl hocam? Oynadığınız oyunlarda güncel driver lar ile nasıl fps ler alıyorsunuz? Fiyat konusuna gelirsek yarın alacağım malum seçimlerden sonra fiyatlar belli olmaz ve fiyatlara baktığımız zaman 8 gb versiyonu 30 bu 32 ama ram lere baktım daha iyi ramler daha pahalıya geliyor...
Başlıkta da belirttiğim gibi asus tuf a15 4050 alınır mı? Fazla oyun oynamıyorum ama oyunda oynarsın ve mobil olabileyim diye buna baktım laptop nasıl? Alınır mı...