Neler Yeni

Tabii rezilliği yardım lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Emirhan
tabii den öyelik açtım yaklaşık 3 hafta oluyor ayın 2 sinde üyelik bitiyor üyeliğimi dün iptal etmeye çalıştım para çekmesin diye tekrar üyeliğimi iptal ettirmiyor dedim sorun siteliktir bir sorun vardır akşam tekrar bakayım dedim akşam tekrar denedim ne kart bilgileri sildiriyor ne abonelik iptal ettiriyor ticket attım siteye ona da geri dönüş olmadı bugün tekrar bakayım dedim ses soluk yok yine aynı şekil abonelik iptal edecekken hata veriyor kart sildirmiyor başka tarayıcıdan gireyim dedim giriş bile yaptırmıyor telefonda deneyeyim dedim orası da aynı şekil giriş yapmama izin vermiyor hata veriyor bildiğiniz premium a aldılar beni kart kesim tarihine kadar salmıyorlar gibi illa para çekecekler ne yapabilirim bu durumu yaşayan oldu mu
1737998372489.png

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Senin için bende iptal etmeyi deneyim bakam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not : Ben google playdan abonelil aldığım için rahat iptal edebiliyorum sitede bilmiyorum gizli sekmeden bi daha dene

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hocam 1 2 tane nokta koysaydın keşke. Çerezleri temizleyip dene bidaha tarayıcıdan olmazsa tabi desteğe yaz.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
kusura bakmayın cidden kafayı yemek üzereydim hızlıca yazmaya baktım
Sakin hocam halledilir 😂 tabii den bende bazı şeyler izliyorum da siz ne için üye oldunuz ? Ben eski dizileri izliyorum yedi numara gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emil Breivik
Saçma sapan iş yapmışlar. Üyelik vardı bende bir ara, telefondan ve bilgisayardan rahatça izleyebiliyordum. Aynı üyelikle televizyonda bir şeyler izlemek istedim ama abone değilsiniz deyip beni abonelik ekranına attı. Belki farklı cihazlardan girdiğim için böyle yapıyordur diye diğer tüm cihazlardan çıkış yapıp denedim yine olmadı. Kısaca saçma sapan uygulama yapmışlar. Mesajlara falan da dönmüyorlar, boşuna yazmayın. En son 2 hafta önce yazmıştım bu konu hakkında, dönüş falan olmadı.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Gassal i izlemek için sadece üye olmak istemiyorum bende :/ hocam
Hiç sorma hocam. Youtube ye yüklemişler 480p kalite yedi numara dizisini tabii de 1080p ben de sırf yedi numara var diye üye olmuştum. Deli gibi reklam geliyor şimdi bedava üyelikte + 720 p geçmiyor zaten. 720 değil 360 izlediğime şüpheliyim orası ayrı

Hiç sorma hocam. Youtube ye yüklemişler 480p kalite yedi numara dizisini tabii de 1080p ben de sırf yedi numara var diye üye olmuştum. Deli gibi reklam geliyor şimdi bedava üyelikte + 720 p geçmiyor zaten. 720 değil 360 izlediğime şüpheliyim orası ayrı
Verdiğimiz vergilerlerle ayakta olan kurum nerden vatandaştan tekrar para koparıriz derdinde.

Gassalı izlemek için üye olacaktım vazgeçtim ben

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Verdiğimiz vergilerlerle ayakta olan kurum nerden vatandaştan tekrar para koparıriz derdinde.

Gassalı izlemek için üye olacaktım vazgeçtim ben
Zaten yasal değilmiş sanırım online yayın platformu olmak için öyle duyumlar almıştım ilginç gerçekten. 40 yıllık dizilere bile para istemeleri, reklam göstermeleri bence komik telefondaki kimsenin kullanmadığı radyodan bile para alıyorlar yazık. Boşver hocam sana torrent ayarlarız 😂

Zaten yasal değilmiş sanırım online yayın platformu olmak için öyle duyumlar almıştım ilginç gerçekten. 40 yıllık dizilere bile para istemeleri, reklam göstermeleri bence komik telefondaki kimsenin kullanmadığı radyodan bile para alıyorlar yazık. Boşver hocam sana torrent ayarlarız 😂
Torrent vs bulasmam ya :) içimde ukte kaldi izlemekte neyse yapacak bir şey yok 😀😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,596
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom