Bthn_Klkc 80+ Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 306 Dahası Reaksiyon skoru 126 İsim Batuhan KELEKÇİ 28 Kasım 2024 #1 Herkese selamlar sevgiler. AliExpress'ten tablet için kalem aldım fakat satıcının galeyanına geldim sadece ios uyumlu olanı yollamış. Bunu yazılımla mazılımla Android uyumlu yapabilir miyiz?
Herkese selamlar sevgiler. AliExpress'ten tablet için kalem aldım fakat satıcının galeyanına geldim sadece ios uyumlu olanı yollamış. Bunu yazılımla mazılımla Android uyumlu yapabilir miyiz?
UnderGoin 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 1,991 Dahası Reaksiyon skoru 612 İsim XXXX 28 Kasım 2024 #2 Bthn_Klkc yazmış: Herkese selamlar sevgiler. AliExpress'ten tablet için kalem aldım fakat satıcının galeyanına geldim sadece ios uyumlu olanı yollamış. Bunu yazılımla mazılımla Android uyumlu yapabilir miyiz? Devamı için tıklayın... iade et android uyumlu al
Bthn_Klkc yazmış: Herkese selamlar sevgiler. AliExpress'ten tablet için kalem aldım fakat satıcının galeyanına geldim sadece ios uyumlu olanı yollamış. Bunu yazılımla mazılımla Android uyumlu yapabilir miyiz? Devamı için tıklayın... iade et android uyumlu al
Bthn_Klkc 80+ Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 306 Dahası Reaksiyon skoru 126 İsim Batuhan KELEKÇİ 28 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 UnderGoin yazmış: iade et android uyumlu al Devamı için tıklayın... Dediğiniz gibi yapacağım başka bir yöntem yok gibi.
UnderGoin yazmış: iade et android uyumlu al Devamı için tıklayın... Dediğiniz gibi yapacağım başka bir yöntem yok gibi.