Neler Yeni

Yardım Tabletimden ses geliyor fakat ekranda görüntü yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan Turgut
Arkadaşlsr selam yaklaşık 1 gün önce tabletim sorunsuz çalışıyordu fakat bir şey oldu ve arıza çıktı tabletten bildirim sesleri geliyor ekranın dokunmatiği çalışıyor ekranı kaydırıyorum kilit açma sesi geliyor fakat hiçbir şekilde ekranda görüntü yok yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaşlsr selam yaklaşık 1 gün önce tabletim sorunsuz çalışıyordu fakat bir şey oldu ve arıza çıktı tabletten bildirim sesleri geliyor ekranın dokunmatiği çalışıyor ekranı kaydırıyorum kilit açma sesi geliyor fakat hiçbir şekilde ekranda görüntü yok yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler
Altında ekrana görüntü veren bir şey var adını unuttum değişmesi lazim

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Onur Can
Ekran sizlere ömür. Ne oldu da arızalandı ? Düşürdün mü yada ekrana mı vurdun ? Durduk yere gittiyse garantisi halen devam ediyorsa garantiye verebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan Turgut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran sizlere ömür. Ne oldu da arızalandı ? Düşürdün mü yada ekrana mı vurdun ? Durduk yere gittiyse garantisi halen devam ediyorsa garantiye verebilirsin.
bir misafir gelmisti tableti onun yanında unutmuşum ama daha önce de bu oldu o zaman servise vermiştik fakat şuan servis yakınımızda değil evde format falan atılsa olur mu? Ya da ev imkanları ile hal olur mu? çözümunü biliyor musun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,925
Üyeler
159,066
Son üye
Xcartima
Top Bottom