Markası Samsung Galaxy Tab A7. 2021 Mayısta elime aldım (korona sürecinde). 1 yıl 3 ay oldu.İlk aldığınız tarih nedir? Bataryalar 1 yıl sonra kapasite kaybetmeye başlıyor ortalama. Çok iyi bir model değilse 2-3 yıl içerisinde ciddi kapasite kaybı olur.
O kadar hızlı ölmemesi lazım ama kullanıma göre değişir. Eğer şarjdayken çok kullandıysanız ciddi anlamda hızlı ölüyor batarya.Markası Samsung Galaxy Tab A7. 2021 Mayısta elime aldım (korona sürecinde). 1 yıl 3 ay oldu.
Şarjda hiç kullanmadım. Tablette PUBG MOBİLE, HAY DAY, DİSCORD, BRAWL STARS yüklü.O kadar hızlı ölmemesi lazım ama kullanıma göre değişir. Eğer şarjdayken çok kullandıysanız ciddi anlamda hızlı ölüyor batarya.
Böyle bir şey hiç yapmadım.çok fazla şarja takıp çıkardıysanız mesela şarj %45 olmuş çıkarıp kullanıp tekrar şarja takıyorsanız ve bunu defarlarca yaptığınız da bataryalar sorun çıkarabilir deji batarya bakabilirsiniz
Batarya öneriniz var mı? Uzun yıllar dayanabilecek şekilde.İpad en iyisi bu konuda, bataryayı değiştirin bence
Genelde iphonelerda sarj sıkıntısı olduğudan hep deji önerilir.(iphone 6 ve 7 için onların bataryaları biraz kötü) Tabletinize uygun bulabilirseniz alın benceŞarjda hiç kullanmadım. Tablette PUBG MOBİLE, HAY DAY, DİSCORD, BRAWL STARS yüklü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle bir şey hiç yapmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Batarya öneriniz var mı? Uzun yıllar dayanabilecek şekilde.
Deji batarya ne demek? Uzun yıllar dayanabilecek batarya önerir misiniz?Genelde iphonelerda sarj sıkıntısı olduğudan hep deji önerilir.(iphone 6 ve 7 için onların bataryaları biraz kötü) Tabletinize uygun bulabilirseniz alın bence
Deji marka adıDeji batarya ne demek? Uzun yıllar dayanabilecek batarya önerir misiniz?
Garantisi vardır dediğine göre, servisi halleder eğer çok öldüyse.Orjinalini nasıl bulacağım?