Tabletlerde IMEI oluyor mu?

Gamer_34

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar bu 2. konum forumda. Samsung'un üst modellerinden bir tablet almak istiyorum.

Aklımda yanlış da kalmış olabilir bilmiyorum, telefonlarda 1 yıl kullanılmayan cihazın IMEI iptal oluyormuş diye bir şey hatırlıyorum. Bu doğru mu acaba? Eğer doğruysa bu tabletler için de geçerli mi tableti oldu da 1 yıl açmazsak falan? Aslında tablete sim kart takmam ama sorayım dedim.

Merhaba arkadaşlar bu 2. konum forumda. Samsung'un üst modellerinden bir tablet almak istiyorum.

Aklımda yanlış da kalmış olabilir bilmiyorum, telefonlarda 1 yıl kullanılmayan cihazın IMEI iptal oluyormuş diye bir şey hatırlıyorum. Bu doğru mu acaba? Eğer doğruysa bu tabletler için de geçerli mi tableti oldu da 1 yıl açmazsak falan? Aslında tablete sim kart takmam ama sorayım dedim.
Sim kart takılabilen modeller için geçerli evet. Ha bu arada "hiç" takmazsan o süre başlamaz onu da diyim. Önceden sim kart takıp çıkardıysan 1 sene geçmeden tekrar tak yoksa kapanır.

Kapanırsa BTK ya cihaz faturası ile başvurup açtırabilirsin bu arada, yanlışlıkla kapanırsa falan dünyanın sonu değil 😀

Son düzenleme:
Geri