www.fixnet.com.tr/evinterneti bakabilirsin.Sadece Tahhütsüz deneyimlerinzi ve önerileriniz yazınız
başlık ve mesaj farklı hocam taahhütlü mü taahhütsüz mü?Sadece Tahhütsüz deneyimlerinzi ve önerileriniz yazınız
Çok pardon hocam Düzeltme yaptım TAHHÜTLÜ Kalbonet öneriyorlar ne dersinizbaşlık ve mesaj farklı hocam taahhütlü mü taahhütsüz mü?
VDSL PAKETLERİ ÇOK PAHALI HOCAM TURKCELLİNKayseri'de köylük bir yerde ikamet ediyorum, ADSL altyapı olduğu için 16 Mbps destekliyor en fazla zaten. Turkcell Superonline'da yeni taahhütsüz internet teklifleri çıkartmış. İlk geldiğim zaman, Türk Telekom'un 16 mbps 2 senelik taahhütlü internetine başvurdum 200 lira gibi fahiş fiyatlara; çünkü sadece altyapıyı o veriyordu. 2 sene boyunca gelip bağlamadılar sonra abonelik başlamadan düştü zaten. Turkcell'e başvurdum hem taahhütsüz yaptılar hem de 3 günde türk telekom altyapı ekiplerini yönlendirdiler. 16 Mbps taahhütsüz 130 lira gibi bir fiyattan yararlanıyorum 3-4 aydır. Hiçbir sorun yok. (Altyapı sebebiyle 250 liralık bir kurulum ücreti yansıttılar, helali hoş olsun. İşimi gördüler, interneti köylük bir alana bağlattılar.) Ezcümle istediğin hıza göre taahhütsüz olarak bu paketleri de değerlendirebilirsin, Türknet'in de 240-250 lira gibi fiyatlara çıktığı şu dönemde... İncele diyerek hangi hıza kaç para istiyorlar bakabilirsin.Alıntıyı görüntüle
Comnet çok sıkıntılı bir firma hocam müşteri hizmetleri aşırı kötüymüşComnet
Çok pardon hocam Düzeltme yaptım TAHHÜTLÜ Kalbonet öneriyorlar ne dersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
VDSL PAKETLERİ ÇOK PAHALI HOCAM TURKCELLİN
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türknet 16 mbps de alsan, 100 mbps de alsan şu an 250 lira. Altyapınız VDSL ise ve 50 Mbps'ye okey iseniz 190 liraya kabul edilebilir bence hem de Superonline yani. Türk Telekom'dan hiç bahsetmiyorum zaten fahiş fiyatlar... Millenicom'u Türkiye'de ilk kullananlardan biri olarak (daha SOCAR çatısı altına girmemişti, Arap bir firmaya aitti galiba, Türkiye de adı bile bilinmiyordu.) İstanbul'da port sorunu yaşadığım zamanlardı, aynı şimdiki gibi Türk Telekom genel merkezi önünde yatmıştım ve gelip port sorununu çözmemişlerdi. Millenicom başvurmuştum ve yine 3 güde Türk Telekom ekiplerini paşa paşa yönlendirip 1 hafta da 1 senelik internetsizliğimi gidermişlerdi. Hem de İstanbul'un göbeğinde yaşamıştım bu sorunu ama son zamanlarında hız da düşüklük, kesinti gibi şikayetlerle onu da kullanmayı bırakmıştım yoksa şu an 100 Mbps 190 lira taahhütsüz tavsiye ederim Millenicom. Söylediğim gibi 100 Mbps desteklemiyor ise 50 Mbps 190 liraya Superonline kalitesi, destekliyor ise Millenicom tercih edilebilir.Comnet çok sıkıntılı bir firma hocam müşteri hizmetleri aşırı kötüymüş