Bu arada güzel bir oyun verirse diye rez alıyorum mesajlarınızı. Ben de beklemiyorum gerçi ama komik olurdu.bence resent evil vilage verceğk hocam
Bu arada güzel bir oyun verirse diye rez alıyorum mesajlarınızı. Ben de beklemiyorum gerçi ama komik olurdu.bence resent evil vilage verceğk hocam
bunu da rez alBu arada güzel bir oyun verirse diye rez alıyorum mesajlarınızı. Ben de beklemiyorum gerçi ama komik olurdu.
Cyberpumk ne hocam cyberbugın devam oyunu mubunu da rez al
cyberpumk 2077 verecek
evet daha az bug'lu sadece 1 harfCyberpumk ne hocam cyberbugın devam oyunu mu
inşallah verirBildiğiniz üzeri epic games Fall Guys geliştiricisi Mediatonic’i satın aldı.
Daha öncede Rocket League stüdyosu Psyonix’i satın almıştı ve oyun epic games üzerinde verilmişti.Epic Games'den Fall Guys hamlesi - ShiftDelete.Net
Epic Games, Fall Guys ile ilgili önemli bir adım attı. Fall Guys geliştiricisinin ana şirketi olan Tonic Games Group ile bir anlaşma yaptı.shiftdelete.net
Epic Games, Rocket League Stüdyosu Psyonix’i Satın Aldı - Technopat
Epic Games tarafından Rocket League oyunu ile ünlü Psyonix stüdyosu satın alındı. Arabalarla bir nevi futbol maçı yaptığınız Rocket League adlı popülerwww.technopat.net
yada başka bir oyuninşallah verir
Uncharted4 çikacak God Of War Dan Once Ama Dedigin Olabilirgod of war veya rdr2 vericek eksin gof of war pc ye bu şekilde çıkıcak
frost punk verdiVerirse 10 numara olur
Nası ya. Redere iki verecekti hani?frost punk verdi
fall guyssada tamamız ama hala rdr2 için umutluyumBildiğiniz üzeri epic games Fall Guys geliştiricisi Mediatonic’i satın aldı.
Daha öncede Rocket League stüdyosu Psyonix’i satın almıştı ve oyun epic games üzerinde verilmişti.Epic Games'den Fall Guys hamlesi - ShiftDelete.Net
Epic Games, Fall Guys ile ilgili önemli bir adım attı. Fall Guys geliştiricisinin ana şirketi olan Tonic Games Group ile bir anlaşma yaptı.shiftdelete.net
Epic Games, Rocket League Stüdyosu Psyonix’i Satın Aldı - Technopat
Epic Games tarafından Rocket League oyunu ile ünlü Psyonix stüdyosu satın alındı. Arabalarla bir nevi futbol maçı yaptığınız Rocket League adlı popülerwww.technopat.net
inş verir artıkbunu da rez al
cyberpumk 2077 verecek