Realhas the Great
80+ Gold
4-2 gs ilk gol ziyech
Gs 4-2 alır
3-1 gs alır
4-2 gs ilk gol ziyech
Gs 4-2 alır
3-1 gs alır
İkili averaj ile Fenerbahçe.diyelim fener iki maçıda kazandı galatasaray konyaya kaybetti puanlar eşit olunca ne oluyor
Çok beklersinİkili averaj ile Fenerbahçe.
İhtimal sormuş cevabını verdim ahraz kardeşim. Beklentim olduğunu söylemedim? Kaldı ki zor da olsa böyle bir ihtimal varken ne bu saldırganlık. Madem çoktan şampiyon oldunuz e kutlasaydınız erkenden madem?Çok beklersin
Okan hoca ve oyuncular kötü olmasaydı çoktan kutlamıştıkİhtimal sormuş cevabını verdim ahraz kardeşim. Beklentim olduğunu söylemedim? Kaldı ki zor da olsa böyle bir ihtimal varken ne bu saldırganlık. Madem çoktan şampiyon oldunuz e kutlasaydınız erkenden madem?
Olanları olmayanları konuşacaksak sakatlıklar (özellikle Fredin uzun dönem sakatlığı) ve sağlık ekibi, İsmail Kartalın değişiklikler ve oyuncu tercihleri olmasa çoktan yarış dışı kalmıştınız desem ve tartışsak bunun bir sonu var mı? Öyle ya da böyle bir son viraja girildi. Ya Galatasaray ya Fenerbahçe şampiyon olacak ki bence de Galatasaray daha yakın mevcut tablo itibariyle. Adam ihtimal soruyor, sorusunu cevaplıyorum, sen konuyu gereksiz şişiriyorsun.Okan hoca ve oyuncular kötü olmasaydı çoktan kutlamıştık
elinize sağlık