Taksit ile PS5 almak risklimi?

Reaksiyon skoru
1
Taksitli ürününün aylık ödemesinin ödenmemesi durumunda elektronik eşya bloke edilir (en azından telefonlarda böyle). Bu playstation 5'te de olurmu?

Son düzenleme:
Ödeyememe ihtimalin azıcık bile varsa alma tabi ki de. Kredi skoru bu devirde inan şimdi ya da ileride işine yarayacaktır. Bozulmasını istemezsin.

Ödeyememe ihtimalin azıcık bile varsa alma tabi ki de. Kredi skoru bu devirde inan şimdi ya da ileride işine yarayacaktır. Bozulmasını istemezsin.
Kredi ile alıb bana yarı fiyatına nakit paraya satacak adam buldum, yani onun kredi skorunun bozulması beni ilgilendirmiyor. O ödemezse ps5 satıcı market tarafından blok edilebilirmi?

Kredi ile alıb bana yarı fiyatına nakit paraya satacak adam buldum, yani onun kredi skorunun bozulması beni ilgilendirmiyor. O ödemezse ps5 satıcı market tarafından blok edilebilirmi?
Nasıl yani örneğin 20k'ya adam kartla alacak, sen adama 10k mı vereceksin?

Ürünün bloke edilmesi diye bir şey olmaz. İhtarname ve haciz işlemi uygulanır.

Ne tuhaf işlerle uğraşıyorsunuz bedava peynir fare kapanında olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve almak riskli elleşmeyin

Başkasının tuzağına düşmek üzere olabilirsin, hoş zaten sen ona acımıyorsun, o sana niye acısın, fırsatını bulmuşken tokatlar seni.

adam 15kdan kafadan satar sana 10kya vermesi dolandırıcı işi olabilir ucuza alıcam derken parandan olma

Geri