Taksit olayı hazır sistemlerde zor, çok fazla vade farkı koyuyorlar, o yüzden Amazon'dan parçaları 4-6 taksit şeklinde alıp toplayabilirsin. Duruma göre de 7700XT ya da ARc B580 ekran kartı olabilir.Bütçe taksitle beraber 30k
6-9 taksit düşünüyorum. çoğunlukla oyun için kullanıcam (%70 oyun %30 programlama için kullanıcam)
belki 1-2k oynama yapabilirim eğer performansı güzel yükseltirse
Ya kuzene bakıyorum onun ailesi çok katı amazondan belki almazlar güvenemem diyip, o yüzden anca itopya ile incehesabı güvenilir hale getirdik yoksa vatan diyip duruyordu. kendisi genellikle valo, mc, roblox oynuyor. Arada nadiren rdr2 gibi oyunlara giriyor. onları kaldırması yeter açıkcasıTaksit olayı hazır sistemlerde zor, çok fazla vade farkı koyuyorlar, o yüzden Amazon'dan parçaları 4-6 taksit şeklinde alıp toplayabilirsin. Duruma göre de 7700XT ya da ARc B580 ekran kartı olabilir.
axess'ten düşünüyorAlıntıyı görüntüle
3 taksit vade farksız 6 9 istersen ziraat yada kuveyt
hocam başka konuda bir bilgisayarcıyla dizdiğim kasayı attım da pek iyi geri dönüşler gelmedi, bir sistemde karar kıldım 33k ya iyi gözüken https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/#vade farksız bulamassın kanka vade farksız 3 ay var en fazla bunuda yapan tek tük yerlerden biri vatan 6 taksit için 2k çok değil