Taksitli alışverişi iptal edince iade de taksitle mi oluyor?

Hadicanmsnde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
418
Arkadaşlar merhaba, Samsung G6 360Hz aldım fakat ürün daha bana ulaşmadan iptal oldu. HepsiBurada kargosu ile geliyordu. HepsiBurada kargo hasarlı diye otomatik iptal etti. Ürün ban hiç gelmedi. 4 Taksit ile almıştım ürün ücreti 4 taksit ile mi olacak yoksa hepsi birden yatar mı ?

Ya galiba öyle çünkü ben garanti kredi kartı ile aynı şeyi yaşıyorum. ayın 8 inde 2 taksitli bir alışveriş yaptım. Daha sonra iade ettim. Kart harcama limiti hala ona göre düştü ve gelecek dönem hareketinde taksit ve iade hala gözüküyor.

Ya galiba öyle çünkü ben garanti kredi kartı ile aynı şeyi yaşıyorum. ayın 8 inde 2 taksitli bir alışveriş yaptım. Daha sonra iade ettim. Kart harcama limiti hala ona göre düştü ve gelecek dönem hareketinde taksit ve iade hala gözüküyor.
Ürün size hiç ulaştı mı peki ?

yer yer değişiyor dostum bazı şirketler tekte iade ediyor bazıları ise aynı şekilde

işbankası tam iade yapıyor ama diğer bankalar genel olarak iadeyi taksitle yapıyor.

ödeme planı oluşmuş ise ay ay şeklinde iade ay ay gelir yoksa direkt gelir

işbankası tam iade yapıyor ama diğer bankalar genel olarak iadeyi taksitle yapıyor.
her zaman öyle değil banka ile kısmi ilgisi olabilir ama firmalar ile kesin ilgisi var ben yaptım çünkü şuan taksit taksit yatıyor

Ödeme iade edilene kadar Samsung tarafından, provizyondan çıktı ise ilk taksiti plana almıştır.

İade ise taksit taksit olur malesef

Arkadaşlar merhaba, Samsung G6 360Hz aldım fakat ürün daha bana ulaşmadan iptal oldu. HepsiBurada kargosu ile geliyordu. HepsiBurada kargo hasarlı diye otomatik iptal etti. Ürün ban hiç gelmedi. 4 Taksit ile almıştım ürün ücreti 4 taksit ile mi olacak yoksa hepsi birden yatar mı ?
hayır siz bi ürünü satın adlığınızda karşı tam para tarafa geçiyor sadece banka sizin hesabınızdan taksit taksit para kesiyor iade oluşturursanız hepsi yatar

Genelde iadenin tamamı kullanılabilir bakiyeye yansır ama ekstrede harcama gözükür. Örneğin 20 bin tl lik limiti olan kartınla 3 taksitle 15000 tl lik alışveriş yaptın diyelim, iade işlemi yapıldıktan sonra limitin tamamı karta geri yüklenip 20 bin olur ama önümüzdeki 3 ay boyunca her ay için ekstrene hem harcama hem de iade işlemi olarak yansır.

Geri