kadiks
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,222
- İsim
- Kadir Bey
Arkadaşlar benim internet sorunumla alakalı konulara kimse cevap vermiyor. Tekrar açıyorum.
Yayın açana kadar internet hızlarım 23/5,7
Yayının 1. dakikasında donup kendiliğinden kapatıyor. Sonraki testlerim 7/0,2 oluyor.
Drop olsa neyse ama direk atıyor beni.Kendi kendine kapatıyor. Neden böyle oluyor?
Virüs vs olsa testlerde çıkar diye düşünüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Forumda konu hakkında bilgisi olan 1 kişi bile yok mu??
Yayın açma hakkında bir fikrim olmadığı için bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirim. Forumda bilgisi olan sorunsuz yayın açabilen arkadaşlar benim ayarlarını vs paylaşabilir mi?
Ek olarak 2 gün önce 18.30 da açtım 1 dakika sonra internet hızım düştü ilk anlarda drop oldu sonradan attı.
Dün ise tekrar açtım bu sefer 21.00 da 2. daikada internet hızım düştü droplanma OLMADAN direk yayınım kapandı.
Bu iki yayın sonrasi hız testlerimde download 8 upload 0.2 çıktı.
Yayın açana kadar internet hızlarım 23/5,7
Yayının 1. dakikasında donup kendiliğinden kapatıyor. Sonraki testlerim 7/0,2 oluyor.
Drop olsa neyse ama direk atıyor beni.Kendi kendine kapatıyor. Neden böyle oluyor?
Virüs vs olsa testlerde çıkar diye düşünüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Forumda konu hakkında bilgisi olan 1 kişi bile yok mu??
Yayın açma hakkında bir fikrim olmadığı için bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirim. Forumda bilgisi olan sorunsuz yayın açabilen arkadaşlar benim ayarlarını vs paylaşabilir mi?
Ek olarak 2 gün önce 18.30 da açtım 1 dakika sonra internet hızım düştü ilk anlarda drop oldu sonradan attı.
Dün ise tekrar açtım bu sefer 21.00 da 2. daikada internet hızım düştü droplanma OLMADAN direk yayınım kapandı.
Bu iki yayın sonrasi hız testlerimde download 8 upload 0.2 çıktı.