Neler Yeni

İnceleme Tamamen Güncellenmiş İçeriğiyle Logitech G102/203 Lightsync İncelemesi!

Bhoplife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Bhop bhop
Ürünü Hepsiburada'dan sanırsam 213 TL'ye almıştım. 2-3 güne kargo geldi. Gayet hızlılar bu konuda. Fazla uzatmadan incelemeye geçelim.

Fiziksel Özellikler: Elimin bileğinden orta parmak ucuma kadar uzunluğu 17 cm. Palm şeklinde tutarsam dirseğim masaya değiyor. Ama çok da sıkıntı değil claw şekline alıştığım için claw şeklinde tutarken sıkıntı olmuyor. RGB'leri gayet güzel gözlükle bakınca çok güzel oluyor. Gözlükle ayrı bir efekt katıyor :D

Deneyim: Sol ve sağ kliğin sesi biraz yüksek (sizi bilmem ama benim hoşuma gitti), orta klik gayet sessiz zaten kulaklıktan hiç duymazsınız ve scroll işlevi de gayet güzel sesi ve dönmesi hoş. Yanında 2 tane tuş var bana biraz sert geldi ama çok kullanmadığımdan sıkıntı yok.

Mousepadisz Deneyim: Mousepad olmadan biraz garip gidiyor yani aimi biraz etkileyebilir. Ama eminim sizde mousepad vardır :D

Yazılım: Logitech Gaming Software ve Logitech G Hub adında 2 tane yazılımı var. Ben Logitech G Hub'ı kullanıyorum. Tasarımı gayet hoş karışık da değil. Güzel yani.

Ekstra Notlar: Sol ve sağ kliğe biraz derin basıp parmağınızı çektiğinizde yaylı bir ses çıkıyor, kablosu gayet uzun kasa ile aranızdaki fark az ise kablolar birbirine girebilir.

Fiyatına Göre En İyisi Mi?: 200 TL'ye en iyisi bu diyorlar. Ama bence Hepsiburada'da 220 TL'ye satılan Asus Rog Strix Impact II ile kapışır derecesinde. Ayrıca Asus Rog Strix Impact II'nin daha hafif sol ve sağ tuşları var yani tıklarken daha az kuvvet uyguluyorsunuz. Ama hangisi daha iyi bilemedim ikisini de çok uzun süre kullanmadım.

Alacaklara öneririm güzel mouse. İyi forumlar!
Dpi tuşundan acayip garip yay sesi çıkıyor sinir oldum ilk kez pahalı mouse alayım dedim :/

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,378
İsim
Hakan
Ürünü Hepsiburada'dan sanırsam 213 TL'ye almıştım. 2-3 güne kargo geldi. Gayet hızlılar bu konuda. Fazla uzatmadan incelemeye geçelim.

Fiziksel Özellikler: Elimin bileğinden orta parmak ucuma kadar uzunluğu 17 cm. Palm şeklinde tutarsam dirseğim masaya değiyor. Ama çok da sıkıntı değil claw şekline alıştığım için claw şeklinde tutarken sıkıntı olmuyor. RGB'leri gayet güzel gözlükle bakınca çok güzel oluyor. Gözlükle ayrı bir efekt katıyor :D

Deneyim: Sol ve sağ kliğin sesi biraz yüksek (sizi bilmem ama benim hoşuma gitti), orta klik gayet sessiz zaten kulaklıktan hiç duymazsınız ve scroll işlevi de gayet güzel sesi ve dönmesi hoş. Yanında 2 tane tuş var bana biraz sert geldi ama çok kullanmadığımdan sıkıntı yok.

Mousepadisz Deneyim: Mousepad olmadan biraz garip gidiyor yani aimi biraz etkileyebilir. Ama eminim sizde mousepad vardır :D

Yazılım: Logitech Gaming Software ve Logitech G Hub adında 2 tane yazılımı var. Ben Logitech G Hub'ı kullanıyorum. Tasarımı gayet hoş karışık da değil. Güzel yani.

Ekstra Notlar: Sol ve sağ kliğe biraz derin basıp parmağınızı çektiğinizde yaylı bir ses çıkıyor, kablosu gayet uzun kasa ile aranızdaki fark az ise kablolar birbirine girebilir.

Fiyatına Göre En İyisi Mi?: 200 TL'ye en iyisi bu diyorlar. Ama bence Hepsiburada'da 220 TL'ye satılan Asus Rog Strix Impact II ile kapışır derecesinde. Ayrıca Asus Rog Strix Impact II'nin daha hafif sol ve sağ tuşları var yani tıklarken daha az kuvvet uyguluyorsunuz. Ama hangisi daha iyi bilemedim ikisini de çok uzun süre kullanmadım.

Alacaklara öneririm güzel mouse. İyi forumlar!
Daha önce kullandım ama teknosada 179 tl idi galibz

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Eline sağlık.

Fotoğraf ta atsaydın tam olurdu.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Sizin kadrajınızdan birkaç fotoğraf görmek isterdim açıkçası,
Bunun dışında güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bu sorun Prodigy versiyonunda vardı. Prodigy mi kullanıyordunuz?
Kocaman LightSync incelemesi yazmış, Prodigy kullandığını sanmıyorum.
Yanlış anlaşılma. :p

Top Bottom