Ürünü Hepsiburada'dan sanırsam 213 TL'ye almıştım. 2-3 güne kargo geldi. Gayet hızlılar bu konuda. Fazla uzatmadan incelemeye geçelim.
Fiziksel Özellikler: Elimin bileğinden orta parmak ucuma kadar uzunluğu 17 cm. Palm şeklinde tutarsam dirseğim masaya değiyor. Ama çok da sıkıntı değil claw şekline alıştığım için claw şeklinde tutarken sıkıntı olmuyor. RGB'leri gayet güzel gözlükle bakınca çok güzel oluyor. Gözlükle ayrı bir efekt katıyor
Deneyim: Sol ve sağ kliğin sesi biraz yüksek (sizi bilmem ama benim hoşuma gitti), orta klik gayet sessiz zaten kulaklıktan hiç duymazsınız ve scroll işlevi de gayet güzel sesi ve dönmesi hoş. Yanında 2 tane tuş var bana biraz sert geldi ama çok kullanmadığımdan sıkıntı yok.
Mousepadisz Deneyim: Mousepad olmadan biraz garip gidiyor yani aimi biraz etkileyebilir. Ama eminim sizde mousepad vardır
Yazılım: Logitech Gaming Software ve Logitech G Hub adında 2 tane yazılımı var. Ben Logitech G Hub'ı kullanıyorum. Tasarımı gayet hoş karışık da değil. Güzel yani.
Ekstra Notlar: Sol ve sağ kliğe biraz derin basıp parmağınızı çektiğinizde yaylı bir ses çıkıyor, kablosu gayet uzun kasa ile aranızdaki fark az ise kablolar birbirine girebilir.
Fiyatına Göre En İyisi Mi?: 200 TL'ye en iyisi bu diyorlar. Ama bence Hepsiburada'da 220 TL'ye satılan Asus Rog Strix Impact II ile kapışır derecesinde. Ayrıca Asus Rog Strix Impact II'nin daha hafif sol ve sağ tuşları var yani tıklarken daha az kuvvet uyguluyorsunuz. Ama hangisi daha iyi bilemedim ikisini de çok uzun süre kullanmadım.
Alacaklara öneririm güzel mouse. İyi forumlar!