Tamperli Camı Olmayan Bilgisayar Kasası Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
49
Merhaba Arkadaşlar

Bütçem 10 Bin lira. Tamperli camı olmayan, 360mm Soğutucu ve ASUS RTX 5080 TUF sığabilen bilgisayar kasası arıyorum.

Yardımcı olabilecek var mı? Bir türlü bulamadım. RGB vs umrumda değil, kasada cam olmasın yeterli.

Tek bir marka ve model görülüyor.
Artık bu tür üretmiyorlar malesef.

ASUS ProArt PA401 Wood Edition - Metal Panel modeli var
Uzunluk olarak biraz dar geldi bana
Boyutlar 412 x 225 x 503 mm (D*G *Y)
Radyatör desteği sınırlı, 360mm desteği yok.

6300 TL den başlıyor.

Asıl bunun büyük abisi var, fakat fiyat uçmuş durumda 15 bin TL üstü alınacak gibi değil.

Tek bir marka ve model görülüyor.
Artık bu tür üretmiyorlar malesef.

ASUS ProArt PA401 Wood Edition - Metal Panel modeli var
Uzunluk olarak biraz dar geldi bana
Boyutlar 412 x 225 x 503 mm (D*G *Y)
Radyatör desteği sınırlı, 360mm desteği yok.

6300 TL den başlıyor.

Asıl bunun büyük abisi var, fakat fiyat uçmuş durumda 15 bin TL üstü alınacak gibi değil.

Hocam teşekkür ederim. O kasaya o kadar veremem maalesef. Ben çok uğraştım üreticilerin sayfasına kadar gittim aradım taradım bulamadım., belki bulan olur diye konu açtım.

neden cam olmayan bir kasa hocam özel sebebi var mı?
Hocam 2 kere tamperli cam kırdım bilgisayarı temizlerken. birinci kırdığımda yatay olarak bir an tuttum elimde 1000 parçaya bölündü. ikinci kırdığımda elimden düşürdüm o şekilde kırıldı.

Tamperli cam tamamen gösteriş için sıcaklıklara bir faydası yok. Sağlamlık olarak kötü, iz ve leke kalıyor. Kıralacak mı pislenecek mi derdim olmasın istiyorum.

Üstelikte bakıyorum da her kasaya tutturmuşlar bir cam koyma saçmalığı. Hiç camı olmayan metal kasa yok.

Geri